Я - мама: як оновити гардероб жінці при надії

Я - мама: як оновити гардероб жінці при надії

Вагітність - прекрасний період, проте він суттєво впливає на гардероб жінки. Волею-неволею шафи стають наповнені вільними сорочками, пуховими туніками з тканин, що дихають, зручними м'якими трикотажними штанами. Основне завдання одягу для вагітності - дати жінці та її дитині, що розвивається, необхідний комфорт. Набагато менше уваги приділяється тенденціям та елегантності таких нарядів.

Але кожна жінка хоче відчувати себе не тільки гарною мамою, а й красивою жінкою.

Тож як поєднати комфорт, залишаючись при тому елегантною жінкою? Поведемо про це розмову далі.

Загальноприйнятою є думка про жінку, яка годує грудьми. Мовляв, вона не має часу виїхати з дому і використовує весь вільний час, щоб піклуватися про малюка вдома.

Тим часом сучасні жінки роблять абсолютно все, щоб змінити цей стереотип і показати - для себе та світу - що материнство не виключає їх із соціуму.

Вони йдуть на роботу, живуть активним  життя, не відкидають соціальні контакти. Крім того, вони прикладають багато зусиль, щоб виглядати привабливими і почувати себе комфортно в своєму тілі.

Як це можливо? Треба всього лиш розумний механізм у формі крихітних блискавок, шитих навколо вирізу. Один рух і малюк має вільний доступ до грудей, поки мама може залишатися в вечірньому платті, не перериваючи розмову за столом. Простий, зручний та ефективний!

До речі, така функція сукні дозволяє годувати немовля навіть якщо ви знаходитесь у громадському місці, ви зможете розкрити лише ту зону, що необхідна для грудного вигодовування. Коли таке вбрання на замочку, можна не переживати про небажаних глядачів. До того ж це означає, що таке елегантне плаття для грудного вигодовування може залишатися у вашій шафі, навіть якщо ви вже пройшли лактацію. Хіба це не практично?

Можна підібрати сукню на свій смак, з приємних для тіла матеріалів.

Перейдемо до більш практичних речей

Як щодо стильних сорочок та зручних лосинів чи штанів? Такий одяг – перша необхідність не тільки для матерів, а й для тих, хто готується ними стати. Ці предмети гардеробу дозволять почувати себе впевнено та доглянуто. Комбінування може бути різне, це допоможе урізноманітнити ваш день та підніме настрій. 

Це український виробник одягу та мережа магазинів, які розташовані в Києві, Львові та Івано-Франківську. Якщо ж вашого міста немає серед перечислених, не поспішайте засмучуватись: такий самий широкий асортимент можна знайти в їхньому онлайн-магазині.

Якщо ж ти прихильниця соцмереж, знайти потрібний одяг також можна на їхньому Фейсбуці чи в Інстраґрамі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 21 вересня
Наступна новина Українка стала наймолодшою в історії чемпіонкою світу з дзюдо. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини