«Історію про луцького «педофіла» розповіли неправдиво», – таксист, який зняв скандальне відео

«Історію про луцького «педофіла» розповіли неправдиво», – таксист, який зняв скандальне відео

«У Луцьку піймали педофіла» - повідомили днями місцеві медіа. Усе почалося з відео, випадково знятого у салоні таксі: там ніби-то збоченець чіпляється до ніби-то підлітка. Згодом, йшлося у повідомленні, інші таксисти, які бачили те відео, «вирахували» збоченця біля Північного ринку – і передали його поліції.

До «Першого» звернувся лучанин Роман (прізвища попросив не вказувати). «Я – той таксист, в машині якого було зняте оте скандальне відео. Уся історія викладена трохи не так, як було насправді» – заявив він.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО «ПЕДОФІЛА».

«То було рік тому»

Працівник однієї із луцьких служб таксі Роман стверджує, що у його машині були троє повнолітніх чоловіків.

«Так, голос за кадром мій, відео відзняте моїм реєстратором у моєму автомобілі. Однак –  близько року тому! Я не мав на меті оприлюднювати це відео, всього лиш у спільному чаті продемонстрував його колегам, аби вони зважали. Ми завжди ділимося інформацією про підозрілих пасажирів. Але тоді я просив усіх не виносити його на широкий загал та не публікувати у інтернеті. Хоча бажання знайти цих «особливих клієнтів» було величезне».

«Той «підліток» – не підліток»

«У лютому 2018 року я підвозив трьох чоловіків. Усі мали ознаки алкогольного сп’яніння. Віз я їх десь о шостій ранку від проспекту Відродження до вулиці Гнідавської. Саме під час цієї події трапилися події, зняті на відео.

При цьому хлопець якого журналісти зробили «жертвою педофіла», насправді мав ознаки повнолітнього чоловіка та був при свідомості. До речі, саме він озвучував маршрут поїздки і агітував товаришів продовжити відпочинок.

«Про збоченця біля Північного ринку я дізнався вже від журналістів»

«А якщо говорити про те, як нещодавно затримали якогось збоченця біля Північного ринку – то я взагалі до цієї історії непричетний. І чи справді це той самий підозрілий чоловік, який їхав рік тому в моєму таксі – я не знаю.

Обурило мене те, що події річної давності і те, що відбувалося на днях, журналісти подали як одну історію. Більше того: з публікацій виглядало так, ніби я був учасником плану таксистів по захопленню особливо небезпечного педофіла, і відео з реєстратора є оперативною зйомкою. Це не так.

Хоча звісно, поліція мусить розібратися з тим затриманим чоловіком.  Я його не захищаю, просто не хочу, аби медіа поширювали неправдиву інформацію»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юнак з Волині запустив проект, в якому розвідує секрети зірок. ВІДЕО
Наступна новина ПЦУ офіційно прийняла ще одну парафію з Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини