У Луцьку затримали чоловіка, який чіплявся до підлітка. ОНОВЛЕНО

У Луцьку затримали чоловіка, який чіплявся до підлітка. ОНОВЛЕНО

У Луцьку чоловік чіплявся до підлітка у таксі. Нещодавно «героя» помітили за не менш ганебним вчинком – він показував геніталії перехожим. 

Про це пише ІА Волинські новини

Зі слів одного з таксистів, раніше його колега, який підвозив чоловіка та підлітка, під час перегляду записів на відеореєстраторі помітив, що у салоні його авто відбувалися неприпустимі речі щодо малолітньої особи. Разом із іншими таксистами він намагався розшукати йомвірного педофіла, аби затримати його, «трохи повчити розуму» та віддати у руки поліції. Однак, віднайти чоловіка тоді не вдалося.

Утім, у ніч з п'ятниці на суботу «герой» відео «засвітився» поблизу одного із луцьких магазинів, де демострував перехожим власні геніталії. Один із таксистів упізнав йовірного педофіла та викликав підмогу. Аби уникнути самосуду, працівники поліції наполягли на тому, щоб таксисти, які прибули на місце та увійшли до магазину, залишили приміщення торгівельного закладу.

Варто зазначити, що перед працівниками поліції затриманий чоловік вів себе досить неадекватно, імітуючи психічнохворого. Саме тому, зі слів очевидців, його повезли на експертизу до наркодиспансеру.

Відповідне відео також зафіксували відеокамери, однак у магазині його відмовились надавати усім, крім працівників поліції.

Неоднозначну поведінку чоловіка в салоні таксі показали на відео, зняте на відеореєстратор.

Як повідомила в коментарі ІА Волинські Новини речниця волинських патрульних Ольга Бузулук, 8 лютого очевидці повідомили про чоловіка, який в районі Північного ринку демонстрував геніталії.

На виклик прибув екіпаж патрульної поліції, який відібрав пояснення в учасників інциденту, а 35-річний чоловік отримав штраф за дрібне хуліганство та появу в громадському вигляді в оголеному вигляді.

Також патрульні провели з ним посилену профілактичну бесіду, аби уникнути таких ситуацій надалі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перша служба після переходу в ПЦУ: у селі на Волині молилися українською
Наступна новина У селі на Маневиччині проголосували за перехід храму в ПЦУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні