6 незвичних та смачних продуктів, які скоро будуть в тренді

6 незвичних та смачних продуктів, які скоро будуть в тренді

Ви навіть не здогадуєтесь, але нова ера смачних та дуже корисних продуктів вже наближається. Серед них ви знайдете горіхи, прянощі та навіть всім відомий бекон.

В Harper's Bazaar UK розповіли, які продукти у 2018 році можна вважати трендовими.

Порошок з коренеплодів маніока

Згідно з останніми дослідженнями, цей тропічний коренеплід з родини молочайних знижує рівень холестерину в організмі, сповільнює процеси старіння і сприяє зміцненню кісткових тканин.

Куркума

Корисні властивості цієї яскраво-жовтої спеції обумовлені наявністю в її складі особливої ​​речовини – куркумину. Вона здатна знижувати цукор у крові, покращувати пам'ять і настрій, а також омолоджувати організм ззовні і зсередини.

Солодкі ягоди макі

Їх ще також називають чилійськими винними ягодами. У них міститься велика кількість антоціанів і поліфенолів, що значно знижують ризик розвитку серцевих і онкологічних захворювань та ефективно перешкоджають набору зайвої ваги.

Тигрові горіхи

Вам обов’язково варто знайти їх і додати у свій раціон, тому що вони багаті рослинним білком і калієм, який регулює рівень води і pH в організмі. Вживання таким горіхів позитивно позначається не лише на зовнішньому вигляді, але й на стані нервової системи.

Горіхова олія

Така олійка повинно бути не тільки в косметичному, а й в дієтичному арсеналі кожної жінки через незамінні корисні жири в їхньому складі.

Гриби

Такий продукт є не в новинку, але саме завдяки вітамінам D і групи B, гриби мають найпотужніші антиоксиданти і поживні властивості. Вони швидко сприяють розщепленню глікогену і жирів, а клітковина в їхньому складі допомагає налагодити травлення, очистити організм і активізувати процес схуднення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 7 причин, чому варто їсти яйця на сніданок
Наступна новина На озеленення Луцька виділять понад 9 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини