Благодійники подарували Ковелю реанімобіль

Благодійники подарували Ковелю реанімобіль
Фото Ігоря Чайки

Благодійники привезли для Ковельського МТМО реанімобіль.

Про це 6-го червня повідомив у Facebook Ковельський міський голова Ігор Чайка

«Друзі Ковеля з Вальсроде привезли для МТМО реанімобіль. Його спільними зусиллями придбали три організації - Червоний Хрест міста Вальсроде, Червоний Хрест міста Зольтау, благодійна організація «Допомога дітям Ковеля», – повідомив Ігор Чайка. 

Повністю укомплектований автомобіль 2016 року випуску, вартістю 15 тисяч євро. З Вальсроде його привіз Міхаель Хааке - очільник благодійної організації «Допомога дітям Ковеля». 

Фото Ігоря Чайки

«Знаю Міхаеля, напевне, років 30. Пам‘ятаю його перші візити в Ковель і знаю, скільки всього він зробив для нашого міста. Волонтерством. З любові і поваги до України і Ковеля.

Сьогодні він - у вишиванці. Солідарний з нами. І передає колективу Ковельського МТМО автомобіль. На наше «Дякуємо» скромно і з акцентом відповідає українською: «Будь ласка». Але робить неймовірне - віддає свої сили і своє добре гаряче серце на підтримку ковельчан і всієї України, – додав міський голова Ковеля. 

Нагадаємо, раніше група польських підприємців-волонтерів подарувала Луцьку великогабаритний автобус-амбулаторію. Крім того, вони доправили ним у місто гуманітарну допомогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка виборола «золото» на змаганні з маунтинбайку в Хорватії
Наступна новина У Луцьку вилучили горілки на понад мільйон гривень з підробленими акцизними марками
Останні новини
Схожі новини