Польські підприємці подарували Луцьку автобус-амбулаторію

Польські підприємці подарували Луцьку автобус-амбулаторію
Фото зі сторінки у «Facebook» Ігоря Поліщука

Група польських підприємців-волонтерів подарувала Луцьку великогабаритний автобус-амбулаторію. Крім того, вони доправили ним у місто гуманітарну допомогу.

Про це у своєму «Facebook» повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Fundacja Mewa» з міста Піла відправила медичні засоби - шприци, бинти, ліки, кровоспинні препарати, памперси. Усе це привіз великогабаритний автобус-амбулаторія. Його викупили польські бізнесмени й переобладнали під медичні потреби як пересувну амбулаторію для надання медичної допомоги переселенцям в місцях їх концентрації.

Фото зі сторінки у «Facebook» Ігоря Поліщука

Також автобус-амбулаторію використовуватимуть на кордоні в разі виникнення черг для обігріву та надання медичної допомоги біженцям. Він стане власністю Луцької територіальної громади.

«Передаючи машину на кордоні, польська сторона висловила захоплення українським народом у його боротьбі із російським агресором. Побажала швидкої перемоги і запевнила, що робитиме гуманітарні подарунки сусідам і надалі. Дякуємо нашим польським друзям за допомогу! Окремо дякую нашому Володимиру Захожому та його батьку за доставку автобуса», - написав міський голова.

Читати також: Поляки створили петицію про закриття кордону для російських та білоруських фур 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із 12 до 200 тисяч за добу: волинський паралімпієць продає «золото» олімпіади, щоб допомогти ЗСУ
Наступна новина У Маріуполі під завалами драмтеатру загинуло 300 людей
Останні новини
Схожі новини