Чи вигідно підключати одночасно домашній інтернет та телебачення: поради фахівців

Чи вигідно підключати одночасно домашній інтернет та телебачення: поради фахівців

Життя сучасної людини складно уявити без високошвидкісного інтернету і кабельного телебачення. Ці приємні бонуси скрашують дозвілля та дозволяють розважитися.

 

Життя сучасної людини складно уявити без високошвидкісного інтернету і кабельного телебачення. Ці приємні бонуси  дозволяють розважитися та цікаво провести вільний час. Чи варто підключати домашній інтернет та телебачення відразу? Однозначно варто! А якщо ви зібралися замовити ці послуги, звертайтеся в компанію IPnet.

Чому варто підключити інтернет+ТБ

При підключенні інтернету провайдер IPnet запропонує вам підключити ще одну популярну послугу – кабельне високоякісне телебачення. Кабельне ТБ відкриває доступ до 200 цікавих каналів  з приголомшливою картинкою в форматі HD. З повним комплектом телекомунікаційних послуг ви не будете нудьгувати. При цьому ви зможете заощадити, оскільки підключення двох послуг одночасно обійдеться значно дешевше.

Для підключення інтернету та кабельного ТБ потрібно вводити два різних кабелі в приміщення. Щоб не робити зайвий раз отвори, краще підключати телебачення та інтернет одночасно. І подбати про це краще ще до ремонту, адже охайно прокласти кабель легше по стінах без декоративної обробки.

Додаткові вигоди одночасного підключення кабельного телебачення та інтернету:

  • можна отримати один рахунок на всі послуги, що зручно;
  • не доведеться двічі залишати заявку та двічі платити за підключення;
  • надалі не доведеться чекати своєї черги на підключення другої послуги;
  • можна вибрати вигідні за ціною тарифи з цікавими можливостями, яких немає у користувачів інтернету та телебачення окремо.

Якщо ви плануєте здавати житло в оренду або продавати, вам також варто заздалегідь підключити телебачення та інтернет. За статистикою, ці комунікації підвищують вартість нерухомості. Оператор IPnet надає широкий асортимент тарифів для фізичних та юридичних осіб. В такому розмаїтті пропозицій обов'язково знайдеться підходяще рішення під будь-які потреби.

Де замовити ТБ та інтернет разом?

Звертайтеся в компанію ipnet.ua. Компанія IPnet є лідером ринку телекомунікаційних послуг в місті Київ. Покриття охоплює багато районів столиці: від центру і до околиць. Абоненти провайдера IPnet отримують цілодобову технічну підтримку та кваліфіковане оперативне обслуговування. Залишити заявку на підключення можна на офіційному сайті або зателефонувавши за вказаним номером. IPnet – це ваша впевненість в завтрашньому дні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин Андрій Герус уже не представник президента у Кабміні
Наступна новина Кандидат на посаду ректора СНУ хоче повернути вишу колишню назву
Останні новини
Схожі новини