«Добровільно або демонтуємо». Муніципали попередили підприємців Старого ринку

«Добровільно або демонтуємо». Муніципали попередили підприємців Старого ринку
Центральний ринок Луцька

Муніципали пропонують підприємцям Центрального ринку Луцька безпласно перевезти їхні контейнери, якщо вони напишуть відповідні заяви. Металеві контейнери, не перевезені добровільно, у департаменті муніципальної варти, обіцяють демонтувати.

Про це йдеться у фейсбуці у зверненні муніципалів до власників контейнерів.

Щоб ревезти перевезти контейнери безплатно, підпримцям потрібно звернутись з відповідними заявами до Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку – ЦНАП, що за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35 (тел. 723227) з 14 по 16 травня 2020 року.

«З 20 травня 2020 року такі заяви не прийматимуться, а ті суб’єкти господарювання, які не звернуться до ЦНАПу втратять можливість на безкоштовне перевезення свого контейнеру», – наголошують у департаменті муніципальної варти Луцька.

І додають: «Усі металеві контейнери, які не будуть демонтовані в добровільному порядку на вул. Глушець, 1, на земельній ділянці кадастровий номер 0710100000:11:050:0005, будуть демонтовані департаментом муніципальної варти Луцької міської ради відповідно до рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 №69/1 «Про припинення права постійного користування КП «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Нагадаємо, 13 травня на Старому ринку муніципали знесли огорожу. Кілька підприємців ринку намагались завадити цьому, але працівники муніципальної варти на це не реагували. 

Увечері 4 лютого 2020 року на Центральному ринку розпочали примусовий демонтаж контейнерів, який завершився погромом і псуванням майна підприємців.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як в Україні відновлюватимуть транспортне сполучення. Розробили триетапний план
Наступна новина «Дотримуйтесь самоізоляції». У селі під Луцьком – спалах коронавірусу
Останні новини
Схожі новини