У Луцьку силою зносять Старий ринок. Люди в масках, бульдозери та постраждалі

У Луцьку силою зносять Старий ринок. Люди в масках, бульдозери та постраждалі
Фото Людмили Яворської

У Луцьку працівники Центрального ринку почали зводити імпровізовані барикади, після того як один із контейнерів протаранив бульдозер. Це сталося ввечері, 4 лютого.

Близько 22:30 до ринку приїхало близько 10 авто поліції, пожежна та  два бульдозери. Один із бульдозерів врізався в контейнер на куті ринку та розтрощив його. Відразу збіглися працівники ринку, які чергували тут. Після цього бульдозери розвернулися та поїхали у невідомому напрямку, пише Твій портал.

Станом на 23:00 на місці події перебуває близько 300 працівників ринку, поліцейські та автомобілі швидкої допомоги. Поліцейські перегородили рух вулицею Глушець. Також на місці події перебуває близько 25 чоловіків спортивної статури у балаклавах. Вони стоять групою неподалік парку.

Працівники ринку розбирають завал, який утворився після роботи бульдозера. На місце події прибувають працівники ринку та підприємці, аби підсилити чергування.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Генплан, який зараз розробляють у Луцьку, вже застарів», - головний архітектор Туз
Наступна новина На Центральний ринок приїхав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко
Останні новини
Схожі новини