Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 8 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 8 квітня. ФОТО
Фото ілюстративне

Авто з підробленими документами, ДТП у Луцьку, п’яна бійка у Ковелі, смерть на залізниці та у луцькому слідчому ізоляторі – понеділок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у понеділок, 8 квітня.

***

Авто з підробленими документами

7 квітня приблизно о 23:45 хв у Луцьку на вулиці Чернишевського патрульні затримали автомобіль Renault Laguna з підробленими документами. За кермом знаходився 41-річний чоловік. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

***

ДТП у Луцьку

У Луцьку надвечір 7 квітня водій Audi не впорався з керуванням та зіткнувся з Volkswagen.
Винуватець не зупинився після аварії і рушив далі, вчинивши ще одну ДТП на кільці вулиць Гордіюк-Конякіна. Нетверезий водій виїхав на тротуар та пошкодив огородження.
На 48-річного чоловіка оформили 5 протоколів, у тому числі, за керування в стані сп’яніння.

***

«П’яна» бійка у Ковелі

У ніч на 8 квітня з вулиці Петра Могили в Ковелі патрульні отримали виклик про бійку. Двоє п’яних учасників конфлікту брали участь у бійці та покинули місце події на автомобілі Volvo.
Поліцейські виявили транспортний засіб на вулиці Ярослава Мудрого, з нього вибігли 3 громадян та почали тікати. Їх наздогнали й затримали. Усі мали ознаки сп’яніння. Жінка, яка була за кермом, відмовилась проходити огляд, тож протокол оформили по відмові.

***

Смерть на залізниці

6 квітня близько 14:50 електропотяг сполученням «Козятин-Ковель» на смерть переїхав чоловіка на Житомирщині. Попередньо встановлено, що електропотяг сполученням «Козятин-Ковель» смертельно травмував 32-річного жителя районного центру, який знаходився на залізничних коліях.

***

У Луцьку мікроавтобус збив пішохода

Близько 9-ої ранку 8 квітня на вулиці Рівненській у Луцьку автомобіль "Volkswagen Transporter" збив пішохода. За кермом автомобіля перебував 64-річний житель Луцького району. Водій наїхав на 21-річну жительку обласного центру, котра переходила проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом. Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення нейрохірургії міської клінічної лікарні.

***

Львів’янам, які грабували лучан, обрали покарання

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу 34-річному та 38-річному жителям сусідньої Львівської області, якмх обґрунтовано підозрюють у скоєнні низки крадіжок з квартир мешканців Луцька. Зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в середу, 3 квітня, співробітники управління карного розшуку поліції області у співпраці із оперативниками Луцького відділу поліції затримали в обласному центрі Волині двох жителів Львівської області за підозрою у вчиненні низки квартирних крадіжок. У них вилучили засоби для відкриття замків та викрадені ювелірні вироби.

***

Волинянин хотів нелегально вивести до Європи майже 70 кубометрів необробленої ялини.

Працівники управління протидії митним правопорушенням викрили спробу незаконного експорту до Польщі майже 70 куб.м розпиляних лісоматеріалів ялини вартістю понад 130 000 гривень. Волинський підприємець експортував деревний товар, як вживані елементи господарської будівлі у вигляді планок з ялини, упакованих за різною довжиною. Проте під час повного митного огляду вантажу із залученням експертів-товарознавців з’ясувалось, що насправді у 30 пачках лісоматеріалів складена розпиляна деревина з відсутніми пазами чи шипами, які б дозволили їх з’єднувати. За подання до митного контролю неправдивих відомостей про товар підприємця притягнуть до відповідальності, конфіскують товар та накладуть штраф у розмірі 100 відсотків його вартості.

***

У луцькому слідчому ізоляторі помер чоловік

26-річний чоловік, який з дитинства хворів на епілепсію та мав ІІІ групу інвалідності, помер у стінах луцького слідчого ізолятора. Захисники неодноразово просили суд змінити міру запобіжного заходу у зв’язку з хворобою, проте у задоволенні клопотання відмовили.
Справа молодика, якого підозрювали в участі у розбійних нападах, була на розгляді суду близько 2 років. Відповідно до ухвали суду мірою запобіжного заходу обрали тримання під вартою.

***

У Ковелі на вулиці виявили мертвого чоловіка

У Ковелі на вулиці Євгена Коновальця у ніч на 8 квітня виявили мертвого чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події відразу ж виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу померлого. Ним виявився 36-річний житель Ковеля. Слідчі розпочали кримінальне провадження. Відомо, що поліція підозрює у скоєнні цього злочину раніше неодноразово судимого 27-річного жителя Ковеля. Підозрюваний чоловік притягувався до відповідальності і раніше за умисне надання тілесних ушкоджень середньої важкості та незаконне поводження зі зброєю. Слідство триває.

***

Знову шахраї...

Волиняни чи не щодня стають жертвами шахраїв, які продають неіснуючі товари через Інтернет, вимагаючи за них передоплату, або купують щось,
не заплативши. Маючи намір купити автомобіль, пропозиція про продаж якого була виставлена на популярному сайті, мешканець міста Суми переказав на рахунок лучанки 172 000 грн.

Бажаючи придбати за привабливою ціною предмети широкого вжитку (автошини, мобільний телефон, кросівки тощо) волиняни упродовж останнього тижня переказували на вказані псевдопродавцями банківські рахунки передоплату або і повну вартість товару в сумі від 1020 до 5200 грн. Звісно, після отримання коштів шахраї більше на зв'язок із покупцями не виходили.

Мешканець Луцька, бажаючи продати дитячий візок, розмістив оголошення на сайті OLX, а коли подзвонили "покупці", слухняно виконав усі їхні команди через банкомат, нібито для того, щоб отримати від них переказ – увів усі необхідні дані. Тож такими діями дозволив шахраям заволодіти всіма наявними у нього на банківській картці грошима.

***

Волинян просять бути обачними

На Волині зафіксували дзвінки від невідомих осіб, які представлялися посадовцями управління ДФС у Волинській області і просять фінансової допомоги. Зокрема, про такі випадки вже відомо на території Рожищенського та Ковельського районів. Зловмисники телефонують або ж надсилають повідомлення платникам податків з таких телефонних номерів: (068) 44 48 160, (098) 87 97 759, (098) 20 21 962. Як правило, шахраї вказують для перерахування фінансової допомоги номер картки ПриватБанку 5168 7573 7074 9626 на громадянина Зайченко.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські новини, ІА ВолиньPost та прес-служб патрульної поліції Волині, поліції Житомирщини, управлінь Нацполіції у Волинській області, ГУ ДФС у Волинській області, прокуратури області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У тренера ФК «Волинь» народився син
Наступна новина «То ви прозорі чи не дуже?» Як луцький айтішник «взув» Мустафу Найєма. ФОТО
Останні новини
Схожі новини