Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 4 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 4 квітня. ФОТО

 Пожежа, квартирні злодії, мігрант з Росії, шахраї – четвер на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у четвер, 4 квітня.


***

У волинянки згорів хлів

У селі Замшани Ратнівського району згорів хлів місцевої пенсіонерки. Пожежа трапилася близько 19:00 год. по вулиці Молодіжна. За словами потерпілої, пожежу спричинила електрика, однак жителі кажуть, що від листя, яке спалювала жінка. Згоріла січкарня, коляса, газові балони».

***

У Луцьку затримали двох квартирних крадіїв з Львівщини

У Луцьку 3 квітня після вчинення чергової крадіжки поліцейські затримали двох жителів Львівської області, які обкрадали квартири. У чоловіків вилучили засоби для відкриття замків та викрадені ювелірні вироби. Правопорушники – жителі Львівської області 34 та 38 років. До слова, один з них у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Уже відомо, що гастролери причетні до вчинення трьох крадіжок із помешкань лучан. Злодіям загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

***

Затримали донеччанина, який обкрадав лучан у транспорті

У Луцьку поліція викрила 51-річного жителя Донецька, який скоював кишенькові крадіжки. Встановили, що раніше судимий чоловік скоював кишенькові крадіжки на зупинках та у громадському транспорті. Чоловік підозрюється у скоєнні щонайменше 10 таких крадіжок.

***

За день у Любомлі – дві пожежі

У місті Любомль 3 квітня пожежники ліквідували два загорання. Близько 12:30 виникла пожежа посуші та чагарнику на площі 0,1 га. А близько 14:20 горіла дровітня на одному з обійсть у селі Згорани. Вогонь знищив стіну, та 1 кубометр дров.

***

Двоє неповнолітніх волинян поцупили скутер

3 квітня до поліції із заявою звернувся 18-річний житель селища Любешів. Хлопець повідомив, що вночі викрали його скутер «Suzuki», який знаходився поблизу будинку за місцем проживання. Правоохоронці знайшли крадіїв. Ними виявилися двоє неповнолітніх жителів цього ж району, 15 та 17 років. Викрадений скутер правоохоронці вилучили.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 3 квітня. ФОТО

***

На Волині під час рейду виявили нелегального мігранта з Росії. 

Представники сектору організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення УДМС України у Волинській області "шукали" нелегалів у Горохівському районі. За результатами роботи вияивли нелегального мігранта - громадянина Російської Федерації. На порушника чекає суд та поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців.

***

Кілька волинян стали жертвами шахраїв.

Днями лучанин через банківський термінал сплатив за неіснуюче пальне 9500 грн. 3 квітня ковельчанин переказав за омріяну дешеву солярку 3800 грн., а мешканець села Воля-Ковельська – 2000 грн. По тому, прийшовши на вказані шахраями АЗС, аби забрати чесно придбане пальне, чоловіки дізналися, що їх ошукали.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань Район.Ратне, Кордон

та прес-служб управлінь Нацполіції у Волинській області, Міграційної служби Волинської області, та прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Воєнком! Ось мої умови!»: лучанин Юрій Моклиця потролив Зеленського. ВІДЕО
Наступна новина Уляна Супрун пояснила, як здати тест на алкоголь чи наркотики, щоб результатам довіряли
Останні новини
Схожі новини