Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 12 березня. ФОТО.

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 12 березня. ФОТО.
Фото ілюстративне

Діти без нагляду, злісні молодики, пожежа, смертельні ДТП та шахраї - таким був цей день.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у вівторок, 12 березня.

Маленькі діти без нагляду

У центрі Луцька без дорослих двоє маленьких дітей прийшли у кафе. Працівники закладу нагодували малечу та повідомили про випадок поліцію. Хлопчик і дівчинка нічого не могли сказати про своє місце проживання чи рідних, не знали, де живуть. Про це місце їх проживання патрульних повідомила вихователька з дитсадка. Батьки пояснили випадок тим, що були зайняті домашніми справами та не помітили, як діти вийшли.
 

***

Злісні молодики

У Луцьку 11 березня молоді хлопці бігали місто та чіпляли на скло транспортних засобів гумовий виріб, схожий на чоловічий статевий орган. Вони вирішили «пожартувати» і зі службовим автомобілем патрульних. Один з інспекторів затримав особу, яка приліпила виріб на транспортний засіб. Інших чотирьох «спільників» також затримали. Серед хуліганів – одни повнолітній, якому загрожує кримінальна відповідальність. З іншими провели профілактичну бесіду.

***

Пожежа через замикання електрики

У селищі Головне Любомльського району вночі 11 березня через коротке замикання електромережі зайнялася дерев’яна господарська будівля, що межувала з гаражем, літньою кухнею та банею. Вогонь встиг знищити дах будівлі, пошкодити стіни.

***

Бійка з товаришем по чарці закінчилася смертю

У Ковелі затримали 43-річного чоловіка, котрий побив до смерті товариша по чарці. Інцидент трапився в неділю ввечері, 10 березня. Поліцейські з’ясували, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка, внаслідок якої 43-річний зловмисник спричинив тілесні ушкодження потерпілому, котрі призвели до смерті 58-річного чоловіка. До слова, обидва були без постійного місця проживання. Кривдника затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 11 березня. ФОТО.

***

У Сарнах 11 березня близько 21:30 на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» 37-річний волинянин наїхав на місцевого жителя. Зі слів водія, той знаходився на проїздній частині дороги. Унаслідок аварії 58-річний чоловік помер на місці.

***

Під колесами потяга загинув лучанин

У Ківерцях під колесами пасажирського потяга сполученням «Київ-Ковель» загинув 35-річний лучанин. Трагедія трапилася близько шостої години ранку 12 березня. Чоловік загинув на місці.
 

***

За викинуте сміття лучанин заплатить штраф

У Луцьку чоловік складав будівельні матеріали на березі річки. На нього склали адміністративний протокол. Суму штрафу визначать на засіданні адміністративної комісії органу місцевого самоврядування за місцем проживання.

***

Помер чоловік, якого збили патрульні

Чоловік, якого збили патрульні на службовому авто у Рованцях, помер 11 березня у лікарні. Відомо, що загиблий – працівник Луцького електротранспортного підприємства.

​​​​​​​***

Пенсіонерка віддала шахраям майже 30 тисяч

Днями 81-річна мешканка Ковеля віддала зловмисникам 29 000 грн., бажаючи залагодити ситуацію з потерпілими від злочину, який нібито вчинила її донька.

Ще двоє потерпілих мешканок Ковельщини (також жінки похилого віку) віддали свої кревні псевдо-правоохоронцям, бажаючи "відкупити" рідних від кримінальної відповідальності. Таким чином зловмисники в одному випадку розжилися на 14 000 грн. та 70 євро, в іншому – на 500 доларів США та 100 євро.​​​​​​


Підготовлено за матеріалами прес-служб Патрульної поліції Волині, ДСНС у Волинській області, рівненської поліції, Ковельського відділі поліції Волинської області, сектору комунікації поліції Волині, муніципальної варти Луцька, прокуратури області, повідомлень в інтернет-виданні ІА Волинські новини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Паломники з Волині відвідали Києво-Печерську Лавру та зустрілися з її настоятелем. ФОТО
Наступна новина Скільки волиняни відпочиватимуть на Великдень
Останні новини
Схожі новини