Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 11 березня. ФОТО.

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 11 березня. ФОТО.

Смертельна аварія, пожежі, п’яний дебошир та затриманий наркоман, який обкрадав кладовище - таким був цей день.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у понеділок, 11 березня.

Смертельна аварія на Горохівщині

У суботу, 9 березня, поблизу села Мирне Горохівського району автомобіль «Fiat Doblo» злетів у кювет. Рухаючись по ґрунтовій дорозі, 49-річний водій, ймовірно, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Транспортний засіб перекинувся. Водій загинув. Слідчі за фактом летальної ДТП розпочали кримінальне провадження.

***

На «Ягодині» у німця вилучили 13 тисяч євро

Волинські митники на посту «Ягодин» вилучили у громадянина Німеччини велику суму грошей. Чоловік через «зелений коридор» намагався вивезти з України загалом 23 тисячі євро готівкою. Волинські митники з’ясували це під час перерахунку пред’явлених ним купюр у пункті пропуску Ягодин. Нагадаємо, що дозволено вивезення готівки в еквіваленті до 10 тисяч євро. Відтак, у чоловіка вилучили різницю – 13 тисяч євро (за курсом Національного Банку України – 389180,10 грн).

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 10 березня. ФОТО.

***

Пожежі на Ковельщині

У Ковельському районі горіли цегляна господарча будівля, дерев'яний будинок та хлів.



9 березня у селі Волошки загорівся дерев’яний будинок-пустка, критий шифером, вогонь знищив 90% будівлі. У селі Доротище внаслідок необережного поводження з вогнем власниці загорівся хлів, вогнем знищено покрівлю 30 кв.м, тонна сіна, домашній інвентар, також 9 березня в селі Новий Мосир горіла цегляна господарча будівля.

А наступного дня в селі Зелена внаслідок короткого замикання електропроводки загорілася цегляна господарська будівля, вогнем було знищено 5 тюків соломи, 0,5 тонни брикету. У селі Воля Любитівська виникло загорання сухої трави на площі 3 га, в селищі Люблинець виникло загорання сухої трави та самосіву на площі 5 га.

***

П’яний дебошир у Ковелі

10 березня після опівночі в Ковелі патрульні поліцейські виявили 46-річного п'яного місцевого мешканця, котрий порушував громадський порядок. На зауваження поліцейських припинити протиправні дії не реагував. Його доставили до лікарні для освідування, Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у приймальному відділенні Центральної районної лікарні вдарив поліцейського в обличчя. Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 9 березня. ФОТО. ВІДЕО

***

На Волині протягом доби рятувальники ліквідували 11 пожеж.

Так, 10 березня у селі Річиця Ратнівського району горів дерев’яний будинок. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем не встановлених осіб. А в селі Зелена Ковельського району через коротке замикання електромережі горів цегляний житловий будинок. Також через потрапляння джерела запалювання на горючий матеріал у Любомлі горів житловий будинок.

***

На автошляху Ковель-Ягодин горів «Мерседес»

У неділю, 10 березня, на автошляху Ковель-Ягодин поблизу села Вишнів горів «Мерседес-Бенц». Знищено салон. Ймовірна причина пожежі — несправність електричної системи.

***

За продаж фальсифікату волинянка отримала штраф

У Рожищі за продаж фальсифікованих алкогольних напоїв суд оштрафував жінку на 3200 гривень.

***

Адмінпротоколи за спалювання сухостою отримали 4 волинян

У Рожищенському районі склали 4 адміністративних протоколи на жителів м. Рожище, сіл Пожарки та Козин за порушення заборони щодо заборони спалювання сухої рослинності та побутових відходів.

***

20-річний наркоман обкрадав кладовище

У Нововолинську затримали 20-річного хлопця, який вживає наркотичні засоби, за крадіжку на кладовищі. Злодія спіймали з металевими рейками, які той викопав на могилі та ніс на скупку.
Зазначається, це уже далеко не перша крадіжка молодика.

***

Після бійки волинянин опинився в хірургії

У Володимир-Волинському напередодні жіночого свята поблизу магазину «Околиця», що на вулиці Івана Мазепи, після добрячої дози прийнятого алкоголю, у чоловічій компанії виникла бійка. 33-річний житель села Заріччя із колото-різаною раною потрапив до лікарні.


Підготовлено за матеріалами сектору комунікації поліції Волинської області, Волинської митниці ДФС, ДСНС, прес-служби Рожищенської РДА,  інформацією видань ПроКовель, КОРДОН, БУГ, Володимир медіа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому ЦНАПі надаватимуть нові послуги. ПЕРЕЛІК
Наступна новина «Метастази зникли, залишилась одна з п'яти пухлин», - онкохвора волинянка про лікування
Останні новини
Схожі новини