Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 19 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 19 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Наркотики через Ягодин, п’яні водії, туші мертвих свиней, квартирні крадіжки та ДТП – вівторок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у вівторок, 19 березня.


Через Ягодин знову намагались провезти «травичку», що веде за грати

На Ягодині волинські митники виявили у громадянина України, який повертався на батьківщину, речовину рослинного походження темно-зеленого кольору. 4,6г подрібненої «травички» містились у паперовому згортку, у кишені верхнього одягу водія. Вона схожа на наркотичний засіб – марихуану. Речовина вилучена для проведення експертизи.


***

У Ковелі на автобусній зупинці стріляв чоловік

Близько 22 години 18 березня у Ковелі на зупинці громадського транспорту семеро чоловіків стріляли з пневматичної зброї. Інспектори затримали 25-річного громадянина, у якого виявили вогнепальну зброю. Чоловік поводився агресивно та виражався нецензурною лайкою. Пістолет згодом вилучив слідчий для подальшої експертизи.

***

У Луцьку наркоман кричав про допомогу

Вночі з 18 на 19 березня у Луцьку з квартири по вулиці Шевченка невідомий чоловік кричав про допомогу. Він жалівся, що йому погано, бо вживав наркотики. У його квартирі інспектори знайшли речовини, схожі на канабіс і спайс. Чоловіка затримали.


***

Судять волинянина, який вкрав 300 літрів дизпалива

У ніч з 9 на 10 березня невідомий проник у гараж мешканця села Кременець та викрав звідти 300 літрів дизельного палива й 26 літрів гідравлічного масла в пластмасових каністрах.
Злодій проник у приміщення, підібравши ключ до навісного замка. Потерпілий зазнав майнової шкоду на суму 7000 гривень.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 18 березня. ФОТО

***

У Луцьку впіймали п’яну водійку

У Луцьку виявили 37-річну водійку, яка була п’яна за кермом Daewoo Lanos. Інцидент трапився у ніч на 19 березня. Водійка видала себе тим, що не увімкнула покажчик повороту на проспекті Соборності. У крові жінки виявили 1, 42 проміле алкоголю. На порушницю оформили необхідні матеріали.


***

І знову п’яний за кермом...

У Луцьку небайдужі громадяни повідомили про керманича з підозрою на стан алкогольного сп’яніння. «Спалили» п’яного водія у ніч на 19 березня. Пройти огляд на стан сп’яніння водій відмовився, чим автоматично визнав свою провину. На нього оформили протокол.

***

Неподалік Володимира виявили трупи близько 30 свиней

Поблизу Володимира-Волинського, на полях фільтрації цукрового заводу, виявили три туші мертвих свиней і понад 20 поросят. Помітили туші тварин ще 18-го березня. Тоді звернулися у відповідні інстанції, і зараз працює ветеринарна служба, яка має встановити причину загибелі свиней.

***

У Нововолинську квартирний злодій поцупив сумку з грошима

У неділю, 17 березня, у Нововолинську 17-річний зловмисник обікрав квартиру 26-річного чоловіка. Про крадіжку поліцію повідомив власник квартири. Ввечері зловмисник підібрав ключ до вхідних дверей помешкання та викрав звідти сумку з грошима. Сума завданих матеріальних збитків становить майже 9 тис. грн..

***

На Волині рятувальники виявили чоловіка, який спалював суху траву

19 березня поблизу одного із дачних масивів Ковеля рейдова група виявила 60-річного чоловіка, який спалював суху рослинність. Порушника притягнули до адміністративної відповідальності.

***

У Рожищі затримали двох шахраїв, які розраховувалися сувенірними купюрами

У Рожищі на вулиці Незалежності правоохоронці на гарячому затримали аферистів. Шахраї під виглядом справжніх грошей розраховувались сувенірними купюрами, отримуючи решту справжніми.

***

BMW на «литовцях» вилетіло на узбіччя та перекинулося

У селі Дачне Ківерцівського району перекинувся автомобіль BMW на литовській реєстрації.
Аварія трапилася 19 березня обідньої пори. Водій BMW не впорався з керуванням, авто вилетіло на узбіччя і перекинулося. Свідки інциденту зазначають, що водій втік з місця аварії.

***

За збут наркотиків судитимуть 38-річного мешканця Нововолинська

Неодноразово судимий нероба двічі упродовж грудня 2018 року збував громадянину таблетки з вмістом наркотичного засобу – бупренорфіну. Такі ж таблетки були виявлені та вилучені у чоловіка під час його огляду працівниками поліції та у ході обшуку його оселі у січні 2019 року.
Нині чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України, і невдовзі він постане перед судом.
***


За повідомленнями видання Район.Рожище, БУГ, ІА Волинські новини, ВолиньPost та прес-служб обласного управління ДСНС, Держприкордонслужби, патрульної поліції, поліції Волині, муніципалів, прокуратури області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцьктепло» хоче придбати два екскаватори-навантажувачі за 3 мільйони
Наступна новина «Нарешті всі мої болі відступили», - онкохвора волинянка - про лікування
Останні новини
Схожі новини