Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 18 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 18 березня. ФОТО

Крадіжки, контрабанда, наркотики і зниклі діти – понеділок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у понеділок, 18 березня.


Двоє молодиків попалися на крадіжці металобрухту

Ковельські поліцейські виявили чоловіків з краденим металом, який чоловіки забрали з місця, де кілька місяців тому горів автобус. Подія трапилась у ніч на 18 березня біля повороту на село Мар'янівка Ковельського району. Патрульні помітили підозрілий вантажний транспортний засіб Iveco білого кольору та двох невідомих осіб біля нього. Всередині автомобіля виявили металобрухт. Підозрюваних у крадіжці затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

***

За сміття у незаконному місці – штраф

У Луцьку на вул. Гулака Артемовського, 15а 13 березня чоловік викидав будівельне сміття та старий телевізор біля будинку. За це отримав від муніципалів протокол, який передбачає штраф від 340 до 1700 гривень. Свої дії чоловік пояснив тим, що незнав про заборону викидати сміття у невизначених для цього місцях.

***

Малолітня дитина ішла до бабусі, не знаючи де та живе

17 березня, близько 19 години, у Ковелі, на вулиці Варшавській, патрульні поліцейські помітили хлопчика близько 5 років, який ішов узбіччям. Той пояснив, що йде до бабусі, однак точної адреси та імені не знає. Патрульні посадили хлопця в автомобіль та попрямували у вказаному ним напрямку. І справді, через кілька хвилин вони опинились у бабусі, яка розповіла, що внук має ознаки психічного розладу. Згодом дитину доставили до батьків, на вулиці Відродження. Мати повідомила, що відлучилась на кілька хвилин – і син пішов у невідомому напрямку. 

Також учора повідомлення про зниклу дитину надходило і в Луцьку. Заявниця повідомила, що її 5-річна донька загубилась з поля зору. Поки інспектори прибули на вулицю О.Шума, дівчинку вже виявили у сусідньому будинку.

***

Білорус хотів перевезти контрабандне взуття

Через пункт пропуску «Ягодин» із Польщі білорус хотів незаконно провезти жіноче та чоловіче взуття. Чоловік перевозив 80 пар жіночого та чоловічого взуття в багажному відділенні та в ніші для запасного колеса. Співробітники ДФС склали протокол про порушення митних правил, товар на загальну суму 120 тисяч гривень вилучили.

***

За продаж наркотиків біля школи – 3,5 роки позбавлення волі 

Чоловік, який торгував наркотиками на зупинці громадського транспорту поблизу гімназії №4 в обласному центрі Волині, отримав 3,5 роки позбавлення волі. Чоловік купив з метою збуту порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі амфетамін. Зберігаючи наркотики при собі, він переніс на зупинку «Гімназія №4», що на проспекті Волі. Під час проведення поліцейськими оперативної закупки обвинувачений за 400 гривень незаконно збув один паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, яка згідно з висновком судової експертизи містить у своєму складі амфетамін, масою 0,4205 г.

***

У Ковельському районі швидка з’їхала в кювет, є постраждалі

18 березня вночі на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин» між Ковелем та селом Поворськ, автомобіль швидкої медичної допомого «УАЗ-3962» злетів у кювет. Внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортного засобу отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

***

На Волині внаслідок пожежі загинув 68-річний чоловік.

15 березня трапилась пожежа у приватному житловому будинку у селі Судче Любешівського району. Внаслідок пожежі загинув власник будинку, 1950 року народження. Попередня причина пожежі за даними рятувальників - необережне поводження з вогнем під час куріння.

***

Водій лековика збив велосипедиста-пенсіонера

На автодорозі поблизу села Мислина Ковельського району ввечері 17 березня 22-річний житель цього ж району, керуючи автомобілем «Mercedes Sprinter» збив 78-річного велосипедиста. Постраждалого шпиталізували. За фактами ДТП поліція проводить перевірку.

***

І знову палять сухостій...

На Волині під час профілактичного рейду в екосистемах 18 березня рятувальники виявили чоловіка, який випалював суху рослинність і повідомили поліцію про цей факт.

***

Волинянин пограбував магазин і погрожував ножем продавчині

У Ратнівському районі поліція викрила 48-річного волинянина у вчиненні розбою та грабежу. Чоловік погрожував продавчині сільського магазину ножем і пістолетом. Грабіжник заволодів касовим апаратом пляшкою горілки та цигарками. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 8 тисяч гривень. Після цього з іншого магазину він ще й відкрито викрав пиво.
За вчинене чоловікові закрожує 7 років позбавлення волі.

***

Ще одна нелегальна АЗС

У Камені-Каширському викрили нелегальну АЗС. У ході санкціонованого судом обшуку на АЗС виявили та вилучили майже 1,2 тонни дизельного палива та обладнання для його розливу. Досудове розслідування триває.


За повідомленнями видання Волинські новини та прес-служб обласного управління ДСНС, Держрикордонслужби. Луцького міськрайонного суду, поліції Волині, муніципалів, прокуратури області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ви втрачаєте сотні мільйонів інвестицій, бо не маєте мера», - Садовий до лучан
Наступна новина Коли переводитимуть в Україні годинники на літній час
Останні новини
Схожі новини