«Кримінальних проваджень проти конкретних осіб не порушували», - Шпига про протести «євробляхарів»

«Кримінальних проваджень проти конкретних осіб не порушували», - Шпига про протести «євробляхарів»
Петро Шпига (фото: Володимир Медіа)

Головний поліцейський Волині Петро Шпига прокоментував кримінальні провадження, відкриті за фактами блокування пункту пропуску «Ягодин».

Нагадаємо, поліція Волині розпочала кримінальні провадження за фактами блокування транспортних комунікацій та групового порушення громадського порядку на пункті пропуску «Ягодин», – пише Волинь24.

«У таких випадках порушується кримінальне провадження за фактом блокування доріг. Жодних кримінальних проваджень проти конкретних осіб ніхто не порушував. Нині є конкретна ситуація, за якою ми проводимо свою роботу», – сказав Петро Шпига. 

«Зокрема, ми займаємося забезпеченням безпеки та охороною громадського порядку. У рамках кримінального провадження щодо людей, які будуть порушувати порядок та безпеку, та за фактом блокування доріг будемо ухвалювати подальші рішення», – додав головний поліцейський Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що зробити, аби букет простояв два тижні
Наступна новина Порошенко пропонуватиме Верховній Раді запровадити воєнний стан на 30 днів
Останні новини
Схожі новини