Люди не знають, що ви існуєте, – Пустовіт «відчитав» керівника управління

Люди не знають, що ви існуєте, – Пустовіт «відчитав» керівника управління
Назарій Ігнатчук

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт висловив незадоволення роботою начальника управління з питань праці Назарія Ігнатчука.

Це відбулося 25 вересня під час оперативної наради у міськраді.

За словами секретаря, управління працює недостатньо добре, а про його існування не знають роботодавці – ті, на кого спрямована діяльність управління.

«Я вважаю, що ви працюєте недостатньо на цій посаді. Ваша заслуга буде тоді, коли всі будуть знати, що є таке управління», – сказав Пустовіт.

Мовляв, якщо підійти до будь-кого на ринку і запитати, чи знають вони, що існує таке управління, яке перевіряє дотримання вимог закону щодо працевлаштування, то більшість людей скажуть, що не знають.

«Я вам ставлю задачу спільно з Кабінетом Міністрів: активізуйте свою роботу. Ви не повинні вилазити з наших підприємств, ринків, магазинів», – сказав Пустовіт.

Він зауважив, що Назарій Ігнатчук не оголосив, які мають бути штрафи, якщо працівники неофіційно працевлаштовані. Пустовіт додав, що управління праці створили, щоб воно контролювало роботодавців та здійснювало на них інформаційний тиск.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цифра критична: лучани боргують 40 мільйонів за тепло
Наступна новина У Луцьку бракує медсестер
Останні новини
Схожі новини