Мер Ківерець прокоментував рішення про 150 мільйонів на стадіон і доріжки

Мер Ківерець прокоментував рішення про 150 мільйонів на стадіон і доріжки

Міський голова Ківерець Олександр Ковальчук прокоментував скандальне будівництво стадіону й бігових доріжок, на яке планують витратити з бюджету громади майже 150 млн грн.

Звернення мера опублікували на фейсбук-сторінці громади. 

«Вже декілька днів триває жваве обговорення будівництва стадіону на території нашої громади в місті Ківерці. Дякую всім небайдужим, хто висловив свою конструктивну, чи деструктивну думку. Дякую тим, хто утримався від коментарів, бо розуміє, як формується бюджет ОМС, де беруться гроші і на що їх можна витратити. Вкотре запрошую всіх жителів громади на обговорення стратегічного плану розвитку нашої громади. 

Також хочу зауважити, що рішення про виділення коштів на стадіон прийматиметься депутатами колегіально після громадського обговорення. Так само, як приймалося рішення про реконструкцію очисних споруд», – йдеться у дописі. 

Зі слів Ковальчука, станом на сьогодні роботи по капітальному ремонту стадіону розраховані на період до 31 грудня 2025 року й будуть проводитись лише за наявності вільних коштів у міському бюджеті на підставі відповідного рішення сесії міської ради.

«Розвиток громади залежить від багатьох факторів і безумовно, завдячуючи військовослужбовцям. Звичайно, хотілося б, щоб бюджет наповнювався за рахунок бюджетоутворюючих підприємств, а не за рахунок ПДФО від зарплати військових, але сьогодні маємо такі реалії. Вкотре наголошуємо, що Ківерцівська міська рада з перших днів повномаштабного вторгнення активно допомагає Захисникам боронити нашу державу від російського ворога», – зазначив він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині водій-порушник пропонував хабаря патрульним. ВІДЕО
Наступна новина Завтра Луцька громада прощатиметься із полеглими на війні Героями
Останні новини
Схожі новини