На луцькому пляжі люди не чують катера, який катає туристів, через затички у вухах, - рятувальники

На луцькому пляжі люди не чують катера, який катає туристів, через затички у вухах, - рятувальники

Рятувальники, які працюють на пляжі в луцькому парку, нарікають, що лучани не чують туристичного катера, бо плавають із затичками у вухах, чим наражають себе на небезпеку.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Пляж у луцькому парку відпочинку є не зовсім безпечним для лучан. Лучани нарікають на старі сходи, що ведуть у водойму. А от рятувальники – на людей, які плавають у затичках для вух (пристосування, що вставляються в слухові проходи вух і захищають від шуму, попадання води). Але таким чином не чують ніяких сигналів. Наприклад, гудків туристичного катера.

За словами працівника рятувального посту Костянтина Геніша, катер із туристами, який щодень декілька разів курсує річкою.

«Вони просто вставляють у вуха беруші. Голова у воді, пливеш кролем – не чути нічого. От буквально вчора був такий прецедент. Є тут один колишній плавець. Дядько пливе аж до Тещиного язика, у нього голова повністю у воді. Катер сигналить, а… Пройшов буквально поруч», – розповідає Костянтин.

Рятувальники закликають лучан бути обережними на воді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцький Театральний майдан – це лише розпечена бруківка», - дизайнер Левко Давидюк
Наступна новина Прем'єр Гройсман скасував візит на Волинь. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини