На Волині об’єднали два відділи РАЦСу

На Волині об’єднали два відділи РАЦСу

У Володимирі-Волинському, що на Волині, об’єднали два відділи державної реєстрації актів цивільного стану – міський та районний. 

На їх базі створили міськрайонний відділ, розповіла інтернет-виданню «БУГ» начальник нового відділу Алла Войтюк.

«Володимир-Волинський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області та Володимир-Волинський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області було реорганізовано шляхом об’єднання за наказом Міністерства юстиції України. 

Створено новий Володимир-Волинський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області», – зазначила Алла Войтюк

Новостворений відділ відтепер працює за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Франка, 2-а. Це у приміщенні колишнього міського відділу ДРАЦС. Сюди відтепер просять звертатися і мешканців міста, і району.

Читати також: Як у Володимирі-Волинському відновлюють русло річки. ФОТО. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Приміщення колишньої книгарні в центрі Луцька продали з молотка
Наступна новина На підприємстві під Луцьком Генпрокуратура проводить обшуки
Останні новини
Схожі новини