Як у Володимирі-Волинському відновлюють русло річки. ФОТО. ВІДЕО

Як у Володимирі-Волинському відновлюють русло річки. ФОТО. ВІДЕО
Фото: БУГ

У Володимирі-Волинському, що на Волині, тривають роботи з відновлення русла річки Риловиці.

Роботи проводить підприємство із Нововолинська «Сантехмонтаж», – повідомляє БУГ

Начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук повідомив, що вартість цього етапу складає 471,4 тисячі гривень. Кошти виділені на умовах спільного фінансування міста та області.

Роботи розпочали проводити 5-го листопада.

Як зазначив Віктор Фіщук, документація на роботи проходила ряд експертиз. Після виправлення всіх зауважень приступили до реалізації.

За два тижні роботи підрядна фірма із Нововолинська розчистила частину русла. Також одночасно на ділянці проходять облаштування території і зрізання сухих дерев та чагарників.

Детальніше в сюжеті:

Роботи проводяться за спільним фінансуванням з міського та обласного бюджетів 50/50. У рамках першого етапу, який запланований на цей рік, планують сформувати русло річки і таким чином у загальному сформувати обриси рекреаційної зони.

Одним з найскладніших етапів стане розчищення русла річки поблизу моста на вулиці Луцькій. Віктор Фіщук зауважив, що в цьому місці пролягає значна частина комунальних мереж. 22-го листопада це питання буде детальніше вивчене.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку презентували першу українську електровантажівку. ВІДЕО
Наступна новина У школах холодно і темно: селяни на Волині страждають через щоденне відключення світла
Останні новини
Схожі новини