Передали збитий безпілотник та уламки ворожої ракети. Музей на Волині поповнився новими експонатами

Передали збитий безпілотник та уламки ворожої ракети. Музей на Волині поповнився новими експонатами
Фото Нововолинського міського історичного музею

Музейний фонд Нововолинського історичного музею 5-го липня поповнився двома військовими експонатами: пошкодженим фюзеляжем українського безпілотного літального апарату «Лелека-100» та осколками крилатої російської ракети.

Як розповіла «Суспільному» телефоном директорка музею Ірина Костюк, речі для музею з передової привіз капелан Служби військових капеланів церкви «Скинія» Павло Гаврилюк.

Окрім цих експонатів, раніше музею волонтери передавали й інші речі.

«Місяць тому передали корпус великої гранати з Миколаївської області. Її привіз нам військовий. Також є від російського безпілотника «Орлан-10» парашут, за допомогою якого здійснюється посадка. Зараз ми всі ці речі збираємо, щоб пізніше зробити експозицію», – зазначила директорка музею.

Нові та раніше привезені експонати тимчасово виставлятися не будуть та знаходитимуться в фонді музею, – додала Ірина Костюк. Коли саме експозицію відкриють для відвідувачів поки невідомо.

Нагадаємо, раніше у Ковельському історичному музеї відкрили виставку з воєнними експонатами з передової, котрі для закладу передали військові з Волині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернула 44 дитини, яких незаконно вивезли до рф та на окуповані території
Наступна новина Святий Йосип плакав. Мельниця. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Останні новини
Схожі новини