Що нового в оновленому «Там Тамі»

Що нового в оновленому «Там Тамі»

Після часткової реконструкції відкрили частину гіпермаркету «Там Там». Нова зала розташована з боку «Порт-Сіті», помітно просторіша і оформлена у пастельно-чорних кольорах.

Відкриття відбулося 15 травня. Розповідали, що символічно, адже новим лозунгом гіпермаркету є фраза «Сімейні традиції».

Ми завітали в оновлений «Там Там» і подивилося, що змінилося.

Логотип. Його тепер скорочують до двох літер «Тт» чорного кольору.

Нова зала. З боку «ПортCity» відкрили нову торгову залу. Якщо вірити вивіскам, у цьому «крилі» гіпермаркету будуть напої, солодощі, овочі і фрукти, м’ясо. Полиці для м’ясних виробів поки затягнуті плівкою, цей товар продають у «старій» частині маркету.

Багато алкоголю. Відразу при вході – відділ із напоями і до десятка стелажів із алкоголем. Пиво, горілка, вино, вермути – усе тепер окремо.

Асортимент помітно збільшився. Багато овочів і фруктів. По центру нової зали – два нові холодильники овальної форми для овочів і фруктів. Їх теж тепер дуже багато.

Солодощі. На стелажах із солодощами – печивом, шоколадом, цукерками тощо – теж прибавилося товару.

Ікра і сири. Також в оновленій залі – стелажі із сиром, рибою та морепродуктами, ковбасою. Але окремих вивісок, які б вказували на цей товар, немає. Тож, схоже, згодом цей товар звідси перенесуть.

М'ясний відділ. Поки про існування цього відділу говорять лише вивіски, товар – на «старому» місці. Судячи із того, як розміщені холодильники і вивіски, птиця, м’ясо і риба будуть мати окремий «куточок».

Нові ваги. 

Менше кас. Робочими наразі є каси із 12-ї до 25-ї, під час нашого візиту касири працювали на восьми із них. Також з’явилися нові корзини чорного кольору (під оновлений стиль), а в решті – «Там Там» поки не змінився.

Посередині гіпермаркету – «закрита» банерами територія, її будуть оновлювати наступною.

Загалом реконструкцію усього гіпермаркету планують закінчити за півтора місяця.

Відкриття нового – стильного і ще більш зручного – гіпермаркету запланували на 29 червня. Цього дня лучан чекає грандіозне шоу з нагоди 5-річчя ТРЦ «ПортСity».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забіяки презентували «Фамільну майстерню». Розповідаємо, чим вона особлива


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студенти, які врятували чоловіка у дизелі. Ми познайомилися з ними
Наступна новина «Волиньгаз» розігрує два квитки на концерт Винника. Як взяти участь
Останні новини
Схожі новини