Забіяки презентували «Фамільну майстерню». Розповідаємо, чим вона особлива

Забіяки презентували «Фамільну майстерню». Розповідаємо, чим вона особлива

Волинська компанія «Забіяка», яка виготовляє ковбасну та м’ясну продукцію, запустила нову торгову марку – фамільну майстерню «Забіяка&Забіяка».

Ексклюзивну продукцію фамільної майстерні – ковбаски Brats – мали змогу скуштувати відвідувачі фестивалю Lutsk Food Fest. Від середи її можна буде знайти також на вітринах луцьких магазинів.

«Відбірна сирована, сімейні рецептури, мінімум приправ, максимум любові» – так засновники розповідають про новий продукт.

«Перший» дізнався більше про фамільну майстерню і цікавинки, які вона готує м’ясолюбам.

Що виробляє фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка»?

ТМ «Забіяка» випускає ковбаси першого та вищого ґатунку, тоді як фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка» – м'ясо, напівфабрикати та ковбаси лише вищого ґатунку в ціновому сегменті середній+.

Заснували фамільну майстерню брати Сергій та Олександр Забіяки.

Засновники відображені на логотипі фамільної майстерні. Крім того, на кожній упаковці продукції вказані їхні прізвища та розміщені підписи.

«Підписи – свідчення того, що засновники особисто гарантують якість і смак продукту», – розповів керівник фуд-траку «Забіяка BBQ Food truck» Сергій Капацина.

У чому особливість ковбасок Brats?

Brats – це український аналог німецьких сосисок Bratwurst, які призначені для обсмажування на сковороді або на грилі. Втім Brats можна готувати аж п’ятьма різними способами: варити, смажити на сковорідці чи на грилі, запікати в духовці, розігрівати у мікрохвильовій печі. 

«Ми провели багато дослідів і визначили, що наш продукт на українському ринку ковбас є топовим, – зауважив Сергій Капацина. – Ковбаски продаються у вакуумних упаковках. Вони мають ефект напівкопченості. Смакують і вареними, і печеними. Підходять на всі випадки життя,  а не тільки для відпочинку на природі».

За його словами, найкраще ковбаски готувати цілими, а розрізати вже згодом. Таким чином вони збережуть свою соковитість.

На кожній упаковці розміщені вказівки, скільки часу потрібно для приготування різними способами, а на звороті – рецепти.

Є чотири види ковбасок: Brats Original, Brats із сиром, Brats із томатами та Brats із цибулею.

Їх виготовляють зі свинини та з натуральною оболонкою. У складі Brats із сиром крім свинини є м'ясо курки та твердий сир.

Найбільш соковиті – Brats із цибулею. Вони мають легкий цибулевий післясмак.

Усі спеції у ковбасках – натуральні. 

Де можна знайти Brats?

Brats у вакуум-упаковках із 15 травня можна буде купити у магазинах мережі «Улюблений продукт», а протягом місяця ковбаски з'являться на прилавках магазинів більшої половини країни.

Чим ще тішитиме фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка»?

Сардельками, вареною, варено-копченою, напівкопченою ковбасою, баликом та беконом. 

Як зазначають засновники фамільної майстерні, це продукція, до складу якої входить відбірна сировина та мінімум приправ.

Так виглядає фуд-трак «Забіяка BBQ Food truck»
«Забіяка BBQ Food truck» на луцькому фестивалі їжі

Фото: Ірина КАБАНОВА

Читайте також: У центр Луцька вперше виїхала кухня на колесах «Забіяка BBQ». Ми спробували їхній сендвіч


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині куплять 9 шкільних автобусів. Яким громадам пощастило
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 13 травня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини