У Ківерцях небайдужі відмили від бруду хату 90-річної бабусі

У Ківерцях небайдужі відмили від бруду хату 90-річної бабусі

У Ківерцях група небайдужих людей, які об’єдналися для того, щоб допомагати соціально незахищеним категоріям  населення, навела порядок в будинку на вулиці Лермонтова. В хаті живе  бабуся, якій понад 90 років, та її син.  

Про це розповідають на сторінці громадської організації  «Амурівці» у Фейсбуці.

У коментарі Першому одна із організаторок прибирання  розповіла, що сім’я живе в дуже поганих умовах і ними не опікується жодна із соціальних служб.

«Зібрали групу людей, які просто пішли і навели там порядок. Інколи приносимо туди одяг і їжу. Завезли одіяла і подушки.  До прибирання долучилося 8 людей, протягом місяця цю сім’ю відвідують різні наші дівчата», – розповіла жінка.

У громадській організації розповіли, що в будинку відмили стелю, стіни, перебрали старий одяг. «В них трохи є хвороблива манія збирати речі. Син деякою мірою неповносправний, однак інвалідності немає. Ми побачили, що в таких умовах люди не можуть жити», – розповіла жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Для неї 1943-й пахне суницями, або Баба Янка - донька поляка. СВОЯ ІСТОРІЯ

«Нарешті хатинка на Лермонтова стала трішки веселіша. Ожила і повеселіла й бабця, яка швидше розпаковувала сміття з мішків ніж ми його туди зносили. Господар будинку помагав усім чим міг, носив воду, стримував азарт мами занести сміття назад до будинку», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що допомагати людям почали із січня. Вже відвідали 8 сімей, в планах –  ще 12.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вугілля, історія, весна. Фоторепортаж з волинської шахти №9
Наступна новина У Луцьку проведуть Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць
Останні новини
Схожі новини