У Луцьку шукають перевізника на дві маршрутки

У Луцьку шукають перевізника на дві маршрутки
Фото ілюстративне

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на маршрутах № 4 та № 9. До проведення конкурсу тимчасовим перевізником на маршруті № 9 буде ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Про це йшлося 3 квітня під час засідання виконавчого комітету міської ради, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Як розповів начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, за результатами проведення конкурсу на перевезення пасажирів, який відбувся 26 березня, єдиного претендента ПрАТ «Луцьке АТП 10701» не допустили до участі у конкурсі, тож виникла необхідність повторного проведення конкурсу за маршрутами №4 «Вересневе — Адреналін Сіті» та №9 «Теремнівська — с.Рованці (церква)».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Без GPS та вогнегасників: розповіли про порушення, які знайшли у луцьких маршрутках

Зокрема, за маршрутом №4 на сьогоднішній день діє тимчасовий договір на перевезення пасажирів до 17 травня 2019. За маршрутом №9 необхідно до проведення конкурсу та затвердження результатів призначити тимчасового перевізника, оскільки договір на перевезення пасажирів за вказаним маршрутом розірвано з 16 квітня 2019. Згідно поданої заяви ПрАТ «Луцьке АТП 10701» інформує про можливість обслуговування маршруту №9 до проведення конкурсу та затвердження результатів.

Таким чином, члени виконкому свої рішенням оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Нагадаємо, раніше повідомляли  про проведення конкурсу на перевезення пасажирів за чотирма маршрутами: № 1, № 8, № 10, № 26а. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині візьмуться за дороги. Відремонтують понад 200 відрізків. ПЕРЕЛІК
Наступна новина Керівниця компанії WEST AUTO HUB Юлія Риковська – у програмі «На підборах». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини