Без GPS та вогнегасників: розповіли про порушення, які знайшли у луцьких маршрутках

Без  GPS та вогнегасників: розповіли про порушення, які знайшли  у луцьких маршрутках
Джерело фото: ІА Волинські Новини

Найпоширенішими проблемами, які виявили у луцьких маршрутках, є недотримання правил безпеки та  несправне обладнання для GPS-моніторингу.

Про це повідомили у вівторок, 26 березня, під час оперативної наради у Луцькраді, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньРоst.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що на сьогодні уклали 23 договори на перевезення пасажирів. Загалом у Луцьку курсує 206 автобусів, які обслуговують 26 автобусних маршрутів.

Торік здійснили 28 перевірок виконання умов договорів на перевезення, 2 – у 2019 році. За результатами винесли 30 приписів. Із 10 вересня до 10 жовтня проводили перевірку автобусів ПрАТ «Луцьке АТП 10701», «АТП №1», ТзОВ «Санрайз ЛТД» та ФОП Оплачко Т.В.

«Найчастіші порушення: відсутність візуальної інформації, незадовільний технічний стан маршруток, відсутність вогнегасників», - зауважив Степанов.

Одне з проблематичних порушень – не працює обладнання для GPS-моніторингу. Жоден перевізник не виконує коефіцієнт випуску транспортних засобів на лінію, тобто, у місті курсує менше автобусів, ніж мало б. Частими порушеннями є невиконання перших та останніх рейсів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одягає світ у луцькі вишиванки. Історія успіху Романа Понікарука
Наступна новина Майбутнє волинських шахт: чи є світло в кінці тунелю?
Останні новини
Схожі новини