В якому стані курсант, що єдиний вижив в авіакатастрофі під Чугуєвим

В якому стані курсант, що єдиний вижив в авіакатастрофі під Чугуєвим
В'ячеслав Золочевський

Сан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвим, оцінюється як середньої тяжкості, з позитивною динамікою.

Про це повідомив старший ординатор травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, підполковник медичної служби Юрій Клапчук, – пише УНН із посилання на АрміяInform.

«Стан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив у авіатрощі 25 вересня, наразі оцінюється як середньої важкості, з позитивною динамікою, ближче до задовільного», - йдеться у повідомленні з посиланням на слова лікаря.

За словами військового медика, хлопець почувається добре, спілкується з лікарями й рідними, найближчим часом його зможуть навідати друзі з університету.

Нагадаємо, курсант В’ячеслав Золочевський, який вижив у катастрофі військового літака Ан-26 на Харківщині, кинувся гасити одного з хлопців, який, на жаль, помер у лікарні. 

25 вересня о 20:45 під Чугуєвим на Харківщині впав літак.  Всього на борту повітряного судна перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба: 25 загинули на місці, один із курсантів помер наступного дня від отриманих опіків. Ще одна людина наразі перебуває на лікуванні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина, який садить квіти біля доріг, збив мотоцикл
Наступна новина Вірменія оголосила загальну мобілізацію
Останні новини
Схожі новини