Вечірки, музичні вечори та FoodFest. Що готує «Карабас Барабас» на вихідні

Вечірки, музичні вечори та FoodFest. Що готує «Карабас Барабас» на вихідні

Броварня «Карабас Барабас» має чимало цікавих заходів для лучан і гостей міста.

Так, на вихідних 14-15 вересня кожен зможе обрати улюблений формат відпочинку.

Вихідні для «Карабасу Барабасу» цього разу будуть більш ніж насиченими. Так, ті, хто захоче насолодитися останніми теплими днями можуть завітати на Lutsk Food Fest. Там заклад матиме аж тори пункти, де можна буде випити смачного, крафтового пива, а також скуштувати страви з мангалу й не лише. До вихідних у броварні зварили улюблене чорне пиво – «Душу Карабасу».

Окрім того, в ресторані на Молоді, 14 а у п'ятницю та суботу традиційно відбуватимуться музичні вечори. Цього тижня виступить «SIO» неймовірний голос під акомпанемент клавішних – ідеально підійде для спокійного відпочинку та святкування. Розпочнуться концерти о 20 годині.
Натомість у броварні на Винниченка, 4 будуть запальні танці. Так, вечірки стартують о 23 годині. У п’ятницю, 13 вересня гратиме Smell, а в суботу – Creators Deejays’s. Вхід для усіх усього 50 гривень.

Тож «Карабас Барабас» запрошує відпочити разом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже 400 волинян запаслись газом за літньою ціною
Наступна новина «Імпічмент нереально буде зробити», - нардеп Ірина Констанкевич
Останні новини
Схожі новини