Від корів до брендового одягу: як змінилось життя волинянки Марії Онопріяк після телешоу

Від корів до брендового одягу: як змінилось життя волинянки Марії Онопріяк після телешоу
Марія Онопріяк у телешоу «Сніданок з 1+1»

Минуло півтора року після того, як Марія Онопріяк з Горохівського району взяла участь у телешоу «Поверніть мені красу».

Відтоді жінка змінила роботу та ставлення до себе, - розповіла вона в ефірі «Сніданку з 1+1».

До програми жінка тяжко працювала у домашньому господарстві і страждала через величезний живіт-фартух, який з’явився у неї після четвертих пологів.

«Я себе жінкою не вважала. Яка я жінка – бабця», - казала вона.

У шоу «Поверніть мені красу» жінці зробили ліпосакцію, пластику живота і грудей, а також навчили доглядати за собою. Загалом вона скинула 23 кілограми зайвої ваги.

«Ми побачили жінку, яка виглядала набагато старшою за свій вік. Зрозуміло, що надлишкова вага і ожиріння – це велика проблема, яка торкається багатьох органів і систем організму. Тому потрібен був комплексний підхід - і хірургічний, і терапевтичний, і психологічний», - пояснив хірург проекту Ростислав Валіхновський.

Після шоу минуло півтора року і тепер жінка почувається чудово. Тепер вона працює з брендом ZARA, який продає одяг по всій Європі. Також Марія продовжує дотримуватись дієти.

«Все накопичувалось багато років, а потім я просто замкнулась в собі. А зараз я можу сказати, що дуже щаслива. Я дуже кохана і жадана. Я полюбила себе, почала балувати, знову відчула себе жінкою», - розповіла Марія Онопріяк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Куди піти у Луцьку у другий день Великодня. ОНОВЛЕНО
Наступна новина Веселі дев’яності, або Які новини були раніше у газетах Волині. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини