Військові можуть нажалітися на якість сухпайків

Військові можуть нажалітися на якість сухпайків

У застосунку Армія+ розпочалося опитування про рівень задоволеності військовослужбовців сухпайками, зокрема добовими польовими наборами продуктів №15 (звичайні та посилені з підігрівом).

Про це повідомили на сайті Держприкордонслужби України.

Думки захисників і захисниць України та потенційний попит на інклюзивні раціони дозволять агенції Міноборони «‎Державний оператор тилу» побудувати закупівельну стратегію та ухвалити рішення щодо доцільності придбання сухпайків того чи іншого типу для ЗСУ, – йдеться в дописі.

Пишуть, що Міністерство оборони вже працює над розширенням асортименту сухпайків — до переліку доступних раціонів увійдуть рослинні, кошерні та халяльні набори.

Розширення переліку сухпайків – це важливий крок удосконалення забезпечення наших військовослужбовців. Запроваджуючи харчування з урахуванням релігійних, медичних та етичних потреб, Міноборони забезпечує індивідуальні потреби кожного та кожної і створює кращі умови для виконання завдань із захисту України, – зазначив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Опитування розпочалося 21 вересня у застосунку Армія+. Функціонал застосунку дозволить швидко дистанційно зібрати відповіді військових та передати їх «Державному оператору тилу» для аналізу та ухвалення рішень. Опитування триватиме 14 днів.

Сьогодні вже 250 тис. військових авторизувались в Армія+. І щодня до 10 тис. користувачів реєструються в застосунку та можуть реально впливати на зміни в армії. І я вдячна команді «Державного оператору тилу» за ініціативність та бажання в своїй роботі врахувати думку військових, зібрану через опитування в Армія+, – зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

До слова, це вже третє опитування, що проводиться в Армія+ серед військових. Минулими темами були: використання бойових систем та онлайн навчання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із прикордонником Тарасом Дудком. ФОТО
Наступна новина На святі в Любомлі зібрали майже 150 тисяч для війська
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні