Волинянин застрелив сам себе під час незаконного полювання

Волинянин застрелив сам себе під час незаконного полювання
Фото - ілюстративне (Styler)

На Волині у Старовижівському районі місцевий житель під час незаконного полювання випадково поранив себе із вогнепальної зброї.

Нещасний випадок стався 28 грудня, у селі Текля, повідомляє ГУНП у Волинській області.

За попереднією версією поліції, трагедія сталась через необережність чоловіка. Наразі його тіло відправили для проведення судово-медичної експертизи, аби встановити точну причину смерті.

«Поліція попереджає громадян про необхідність дотримання правил безпеки під час полювання. Полювати дозволено лише на законних підставах та із зареєстрованою у законному порядку мисливською зброєю. Категорично забороняється полювати в темну пору доби, вживати перед полюванням і під час його проведення спиртні напої!» – пише прес-служба.

Слідчі за  цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115  (з приміткою нещасний випадок). Триває досудове розслідування під час якого будуть з’ясовані усі обстави нещасного випадку. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судитимуть директора КП «Луцьке»
Наступна новина «Раптом що - навесні переробимо»: у центрі Луцька кладуть сумнівну бруківку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини