Як у Луцьку танцювали заради хворих діток. Фоторепортаж з балу «Impreza Lubarta»

Як у Луцьку танцювали заради хворих діток. Фоторепортаж з балу «Impreza Lubarta»

У Луцьку відтанцювали благодійний бал «Impreza Lubarta». За зібрані кошти планують купити кардіообладнання для дітей із хворобами серця.

Понад 500 лучан зібрались у стінах Музею сучасного українського мистецтва Корсаків у вечір п’ятниці, 5 квітня. Хлопці – у смокінгах, дівчата – у найрізноманітніших вечірніх платтях.

Організатори балу облаштували у стінах музею невелику фуд- та спікерзону, тематичні фотозони, а партнери із компанії «Fragolino Novellina» безкоштовно балували гостей келихом ігристого.

За словами організаторів, метою балу є не лише фінансова благодійність, але й популяризація нового формату культурно-мистецького дозвілля серед громади та сприяння розвитку благодійного руху на Волині.

«Цього року ми вирішили вийти за межі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, де раніше проводили такий благодійний бал. Ми хотіли залучити якомога більше не тільки молодь, але й лучан різного віку. Тобто, цього року дебютантами могли стати не лише студенти, а усі бажаючі. А ще нам вдалось зібрати чималу команду влонтерів, які допомагали в організації», – каже одна із організаторів Ольга Дубнік.

За її словами на бал продали близько 500 квитків, проте були ще ті, хто купував квиток перед початком самого заходу. Виручені кошти передадуть благодійному фонду «Серце до серця» на Волині, щоб купити кардіообладнання для дітей із хворобами серця.

Протягом вечора присутніх розважали танцювальними майтер-класами від головного танцмейстера Олександра Кашевського, виступами гурту «Шанс мюзік», Сергія Скулинця, «Резус блюз» та Ірини Кириченко, оркестру «Кантабіле». Також влаштували модний показ від бренду «Intention» та студії Арт Ледіс. Крім того на благодійному аукціоні розіграли ювелірні прикраси.

Насамкінець вечора оголосили переможців у різних номінаціях: найактивніша пара, найромантичніша, найекспресивніша. А от королем та королевою балу стали  Владислав Демчук та Анастасія Вольська

Фото Ірини КАБАНОВОЇ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 квітня
Наступна новина Складання іспиту в автошколах фіксуватимуть на камеру
Останні новини
Схожі новини