Яка зарплата у новопризначеного голови Луцького міськрайонного суду

Яка зарплата у новопризначеного голови Луцького міськрайонного суду

Голова  Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолій Пахолюк зазначив, що на новій посаді його заробітна плата зросте на близько 10%.

На посаді судді-спікера, зі слів Анатолія Пахолюка, він заробляв орієнтовно 18 тисяч гривень, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, брифінг із нагоди представлення новобраного головивідбувся 19 листопада в приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Голова суду Анатолій Пахолюк розповів, що такі заробітні плати мають практично всі судді Луцького міськрайонного суду. Зарплатні будуть переглянуті після того, як завершаться процедури кваліфікаційного оцінювання.

«Зараз майже всі судді проходять кваліфікаційне оцінювання, і до моменту завершення процедури отримують однакову заробітну плату», – відзначив Анатолій Пахолюк.

Окрім того, він розповів, що на зборах суддів, які відбулися 16 листопада, було вирішено, що кількість слідчих суддів буде збільшено до 14, завдяки чому вдасться швидше врегульовувати питання та проводити розгляди справ.

Також Анатолій Пахолюк зауважив, що судді вже чергують у вихідні дні, відповідно до графіку, який затверджує голова суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обрати плитку для підлоги в кухню?
Наступна новина Стрілянина на Набережній: двоє учасників інциденту ховаються у лікарнях. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини