Волинь готується до інвестиційного форуму. ВІДЕО

Активізувати діалог між владою та бізнесом, розвинути існуючі та започаткувати нові ділові зв'язки, продемонструвати переваги Волині перед потенційними інвесторами з-за кордону та зрештою презентувати цікаві інвестиційні проекти.

Всі ці можливості наш регіон, вже зовсім скоро реалізує на грандіозному заході – бізнес-форумі Волинь-Інвест 2018. Як готуються до приїзду закордонних гостей та яких результатів очікують організатори йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Понад триста гостей з України та з-за кордону будуть ділитися власними надбаннями та набиратися ділового досвіду від інших. Як правильно вести бізнес на Волині та у що варто вкладати – все це бізнес, влада та іноземні інвестори обговорюватимуть на бізнес-форумі.

Наразі участь в форумі вже підтвердили делегації з 13 країн світу: Нідерландів, Малайзії, Туреччини, Китаю, Кореї, Італії, США, Норвегії, Ірану, Німеччини та інших. Ця так звана неформальна платформа для бізнесу та влади, має принести неабияку користь у інвестиційному розвитку нашого регіону.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин віддав шахраєві 17 тисяч
Наступна новина У Героя залишилася маленька донечка, – розповіли про лучанина, якого перепоховають у Гаразджі
Схожі новини