17 кращих стартапів 2017 року, які зібрали найбільше грошей

Впливове американське видання Business Insider оприлюднило список найпривабливіших стартапів для інвесторів, які запустилися цьогоріч

Рейтинг складали на основі тривалих бесід з венчурними спеціалістами та засновниками бізнесу. Деякі стартапи знаходяться лише на початковій стадії розвитку, інші - вже досить розвинуті. Однак й ті, й інші знайшли спосіб зацікавити інвесторів. Переймаємо бізнес-ідеї.

Essential наважилася потіснити на ринку Apple та Samsung

Амбіціям проекту не треба дивуватися, адже засновником Essential є Енді Рубін - творець Android. Головною «фішкою» компанії став смартфон, над створенням якого команда працювала впродовж кількох років - Essential Phone.

Проте це лише старт. Компанія планує запустити лінійку техніки для дому, яку можна буде контролювати з телефону - від лампочки до тостеру. $330 млн інвестицій мали б допомогти їм це реалізувати. 

Brandless - товари для покоління міленіалів

Молода компанія вирішила стати легендарними Procter&Gamble для покоління міленіалів. Головна ідея: продавати на сайті все по $3, залучати якомога більше маловідомих марок, адже людям цієї категорії зазвичай байдуже на лейбли.

Brandless обіцяє забезпечити широкий асортимент товарів - від мила та олії до кухонних ножів. Схоже, інвестори їм повірили - $50 млн залучених коштів про це найкраще свідчать.

Forward створять ідеальний кабінет лікаря

Чомусь всі звикли, що найкращі офіси в айтішників, а стартап Forward вирішив, що треба більше уваги приділити облаштуванню кабінету лікаря. Вони пропонують облаштувати його інноваційною технікою, щоб приписи лікаря записувала не медсестра, а штучний інтелект.

Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Прип'яті рівень води впав до критичного
Наступна новина Метаморфози Стиру: життя луцької річки на світлинах Сергія Павлюка