28 автобусів для Житомира, 1 для Волині. Де найбільше купують «Богдани»

«Автоскладальний завод №1» в Луцьку автомобільної компанії «Богдан Моторс» в 2019 продав 121 автобус і тролейбус.

Про це повідомив прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля, – пише Specmachinery.

Найбільш популярними є 12-метрові тролейбуси «Богдан Т70117», зокрема, 57 одиниць поставляють за контрактом з Харковом. (за кошти ЄБРР - ІФ), в тому числі 28 з них вже відправлені замовнику, ще 15 планують поставити до кінця року.

Крім того, для Хмельницького КП «Електротранс» поставили 10 одиниць «Богдан Т70117», для МКП «Херсонелектротранс» - 4 одиниці, для сумського КП «Електроавтотранс» - ще 4 тролейбуси.

Київ замовив 13 одиниць двосекційних 19-метрових тролейбусів «Богдан Т90117» (всього в столиці на сьогодні експлуатується 120 таких тролейбусів).

У числі реалізованих в поточному році автобусів - 28 од. «Шкільних», поставлених школярам Житомирської (20 шт.), Тернопільській (7 шт.) і Волинській (1 шт.) областей.

Крім того, дванадцять 12-метрових міських автобусів з низькою підлогою «Богдан А70132» поставлені КП «Електроавтотранс» Івано-Франківська, 7 міських автобусів малого класу «Богдан А22112» відправлені в Авдіївку, Краматорськ та інші міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Власників будівель у Луцьку змушують очищати фасади від графіті
Наступна новина Жителі села біля Луцька власними силами відремонтували дорогу
Схожі новини