Англійська як друга рідна, ІТ-технології, балет. У Луцьку запрацює нова приватна школа

Приватна школа «Колегіум Years» у Луцьку

У 2020 році у Луцьку відкриють приватну школу, яка декларує надання повної середньої освіти за інноваційними методиками для всебічного гармонійного розвитку дитини. Її презентація відбудеться 8 лютого. Приватний заклад матиме назву «Колегіум Years».

Про це повідомили засновники закладу.

У школі обіцяють англійську з носіями мови, поглиблене вивчення предметів STEM-напряму, студії бойового гопака і балету, робототехніку і ІТ-технології, традиційні предмети за новітніми методиками.

Окреме приміщення колегіуму знаходиться поблизу центру міста. Обіцяють, що воно буде оснащене усім необхідним для організації комфортного і ефективного навчального процесу, а також сучасними системами інфраструктури і безпеки.

Гасло навчального закладу: «Школа інтелекту, свободи і щастя».

Сторінка школи у фейсбуці: https://www.facebook.com/years.school/

Щоб потрапити на презентацію школи від засновниці Валентини Галущакпотрібно заповнити форму за цим посиланням

Кількість місць обмежена.

Презентація відбудеться 8 лютого 2020 року о 12-й годині за адресою: вулиця Набережна, 42 (конференц-зал Passage Interdit).

А ви вже обрали школу для свого першокласника?

Довідка.
Абревіатура STEM розшифровується як Science (Наука), Technology (Технології), Engineering (Інженерія) та Mathematics (Математика). Саме ці напрями лежать в основі даної методики освіти. При цьому дані дисципліни вивчаються не окремо, як ми звикли, а у комплексі. Велике значення грає практичне застосування отриманих знань. Дитина не просто знайомиться з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а вчиться реалізовувати вивчене на практиці. Учні отримують практичні навички, що можуть зробити наше життя простіше, наприклад створення «розумного дому».

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Податок на розкіш: назвали 172 авто, які підпадають під спеціальні умови оподаткування
Наступна новина Коли Старий ринок повністю перенесуть
Схожі новини