Аріна Крапка: людям є чого боятися і що приховувати

Прес-секретар громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк на своїй сторінці Facebook повідомив, що регіональне онлайн медіа «Громадське.Волинь» – продажне.



Враховуючи все вище описане, луцька журналістка Аріна Крапка, про яку йдеться в дописі, зазначила, що вважає це тиском щодо себе та свого колеги.

«Деталей, чому ми були у фонді, я описувати не буду. Тому що щодня спілкуюсь з багатьма людьми і буваю в різних установах, виконуючи свої професійні обов'язки.І тільки кожного разу після спілкування з представниками саме цих структур - фонд Палиці, Варта порядку, обласна рада, обов'язково намагаються дискредитувати мою роботу. Чому? Бо людям є чого боятися і що приховувати. А щодо мого стану здоров'я додам. Все чудово. Не дочекаєтесь, шановні», – написала журналістка у відповідь на допис Олександра Волянюка.

На завершення Аріна Крапка додала: «Якщо будете й надалі згадувати про моє здоров'я, розцінюватиму це як погрози та звертатимусь у відповідні структури. Ви, хлопчики тимчасові, тому і схвильовані».
 


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцьку на вулиці Теремнівській задимівся магазин
Наступна новина Як лучани рятуються від спеки. ФОТО
Схожі новини