Армія+ вже використовують 300 000 військових і понад 1 000 частин

За майже два місяці роботи застосунку Армія+ у ньому зареєструвалися 300 000 військовослужбовців, а понад 1 000 військових формувань — організовували роботу з електронними рапортами.

Про це інформує Міноборони.

Лідером впровадження сервісу стали Десантно-штурмові війська Збройних сил України. 

На сьогодні зареєстровані в Армія+ військовослужбовці можуть:

  • подавати та погоджувати 11 видів електронних рапортів,
  • генерувати унікальний Армія ID,
  • проходити опитування.

Наразі ці функції доступні для військовослужбовців Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. У майбутньому застосунок зможуть використовувати всі підрозділи Сил оборони.

«У вересні в Армія+ щодня авторизовувались близько 5 000 військових та подавалось до 200 електронних рапортів. Цей застосунок створили військові для самих же військових. І тому найкращий для нас зворотний зв’язок — це коли застосунок починають все активніше використовувати наші захисники і захисниці. І це частина цифрової трансформації нашого війська», — зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Нещодавнє оновлення Армія+ дозволило військовослужбовцям, які мали труднощі з авторизацією, оновити свої дані безпосередньо через застосунок. У наступній версії Армія+ з’явиться функціонал навчання з військової справи, а також розшириться перелік електронних рапортів.

«Отримуємо відгуки від командирів та особового складу, які почали використовувати Армія+. Зокрема, військовослужбовці відзначають економію часу та ресурсів, які раніше витрачалися на паперову роботу. Швидкі темпи впровадження бачимо в бригадах, особовий склад яких розосереджений та знаходиться далеко від власних штабів. Армія+ допомагає швидко відправити рапорт, простежити його погодження, незалежно від того, де фізично знаходиться командування. Дякую усім командирам, хто підтримує та робить ці важливі кроки з цифровізації війська», — підкреслив заступник Головнокомандувача ЗС України полковник Андрій Лебеденко.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міноборони презентувало іноземним партнерам новітні зразки української зброї. ФОТО
Наступна новина Кабмін скоротив термін явки до ТЦК за повісткою