Аварія з двома маршрутками у Луцьку. Водія оштрафували на 850 гривень

Фото ІА «Волинські Новини»

Луцький міськрайонний суд оштрафував водія маршрутки на 850 гривень за зіткнення зі ще одним маршрутним таксі. Аварія сталась ще 15 жовтня 2021-го року. Тоді у ній постраждало восьмеро людей.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду від 14-го січня цього року.

ДТП між двома маршрутками трапилась 15 жовтня близько 13 години у Луцьку на проспекті Молоді. Як раніше повідомляли очевидці події, маршрутка №2 в’їхала у маршрутку №9. Через аварію у останньої навіть вилетіло заднє скло. Крім того, пошкодилось і переднє скло маршрутки №9.

Тоді ЗМІ також повідомляли про десять людей постраждалих унаслідок аварії. У постанові ж йдеться про восьмеро потерпілих. Серед них була й чотирирічна дитина. Пасажири отримали тілесні ушкодження легкого та середнього ступенів тяжкості.

За інформацією з постанови, водій маршрутки №2 був неуважним, не врахував дорожню обстановку та зіткнувся з маршрутним автобусом №9, який рухався попереду та зупинився при виїзді на голову дорогу проспекту Відродження. Через ДТП обидві маршрутки отримали механічні ушкодження з матеріальними збитками.

У суді водій визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Так, чоловіка визнали винним у вчиненні порушення та оштрафували на 850 грн. Також він має заплатити у дохід держави судовий збір у сумі 496,2 грн.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі школи переходять на «дистанційку»
Наступна новина У Луцьку на проспекті Перемоги зіткнулися три легковики
Схожі новини