Багатодітній родині з Луцька подарували будинок у Боратині

Багатодітній родині із Луцька, що проживає в однокімнатній квартирі, за сприяння Президента України подарували будинок у Боратині.

Про це на своїй сторінці повідомив голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

До цього родина виховувала вісьмох дітей у однокімнатній квартирі. Про цю проблему вона розповіла президенту Володимиру Зеленському під час візиту до Луцька.

21 вересня 2020-го року подружжю Ольги та Ростислава Калити подарували будинок. Спільно з директором Львівського будівельного управління компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» Андрієм Окрепким та керівником компанії ЖК «Сімейна фортеця» Олександром Князєвим який є забудовником, вручили ключі та пакет документів на помешкання, що розташоване в с.Боратин Луцького району.

Компанія «Автомагістраль-Південь», придбала для родини новозбудований будинок в с.Боратин Луцького району та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, 4 спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями. Керівник компанії забудовника ЖК «Сімейна фортеця» взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.

    

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вісім шкіл перейшли на дистанційне навчання
Наступна новина МОЗ хоче платити більше за декларації між пацієнтом та сімейним лікарем