«Батьківщина» Волині розпочала літо «Арт-канікулами»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей активісти Волинської "Батьківщини" та депутати місцевих рад від політичної сили Юлії Тимошенко здійснили низку заходів у рамках традиційного проекту "Арт-канікули". 

В обласному центрі на розважально-патріотичні заходи, що проводилися під гаслом "Моє ім'я - Батьківщина", маленьких лучан запросила депутат міської ради Майя Шостак. Веселі конкурси, майстер-класи з боді-арт та твістінгу створили гарний настрій кожному учаснику.

У Володимирі-Волинському стартував шостий сезон "Арт-канікул", що традиційно проводиться за підтримки народного депутата України шостого скликання Віктора Олійника. Партійці та депутати міськради тут тримають під своєю опікою педіатричне відділення місцевої лікарні. Вони не тільки вручають малечі подарунки, а й облаштовують ігрову кімнату, допомагають поліпшити умови для маленьких пацієнтів та персоналу. Під час зустрічей на прибудинкових територіях, поки дітвора розважається, депутати спілкуються з виборцями, вивчають житлово-комунальні проблеми, які потім озвучують на сесійних засіданнях і домагаються їх вирішення.

Цьогоріч до проекту долучилися і партійці Любомля. Вони стали спонсорами оздоровчо-призового забігу, в якому взяли участь наймолодші жителі міста, пригостили дітей морозивом, вручили подарунки дітям військовослужбовців, які загинули під час збройних сутичок на Донбасі. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вночі в Луцьку горе-водій виїхав на клумбу
Наступна новина У Ковелі водій напідпитку скоїв аварію і поїхав з місця події