Батько футболіста Тимощука пішов у тероборону

Головний тренер Вереса Юрій Вірт розповів, що батько Анатолія Тимощука  (який і досі мовчить щодо нападу росії на Україну та продовжує співпрацю з ворогом) записався у територіальну оборону. 

Про це він розповів в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS.

«Я написав Тимощуку, що на його місці вчинив би інакше. Він має сам пояснити свій вчинок. Він живе у Санкт-Петербурзі. Я не знаю, чи він бачить те, що відбувається в Україні. Написав йому, що якби він побачив, то покинув цей клуб і жив би в іншій країні.

Я знаю, що його батько повністю тримає в курсі. Він проживає у Луцьку та записався у тероборону. Я думаю, що він усе знає», — сказав Вірт.

До слова, Анатолій Тимощук є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених у її складі матчів, чемпіоном України, Німеччини, Росії, переможцем Ліги чемпіонів УЄФА, володарем Суперкубка УЄФА. Протягом 2007- 2009 та 2013 - 2015 років він виступав за російський ФК «Зеніт» (Санкт-Петербург). Починаючи з 2017 року працює в структурі клубу як тренер.

Нагадаємо, Комітет Української асоціації футболу позбавив футболіста з Луцька Анатолія Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу. Окрім того, Тимощука хочуть позбавити звання «Почесного громадянина міста Луцька».

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін назвав термін подачі заявок на 6500 грн через «єПідтримку»
Наступна новина «Ці хлопці не стояли в черзі на Ягодині...». Луцьк прощався одразу з трьома Героями. РЕПОРТАЖ
Схожі новини