Без батька лишилися двоє синочків. У Ківерцях поховали Героя

Ківерці попрощалися з Героєм Віталієм Дудком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Фото з прощання опублікували на сторінці Ківерцівської міської ради.

Народився Віталій Дудко 28 лютого 1986 року в м. Стрий Львівської області. Навчався у ЗОШ №4 міста Ківерці. Фахову освіту, за кваліфікацією інженер-механік, здобув у Луцькому національному технічному університеті. 19 травня 2022 року був мобілізований до Збройних сил України. Загинув молодший сержант 23 вересня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу ворогом позицій Сил Оборони України поблизу міста Селидове Покровського району Донецької області.

25 вересня скорботний кортеж «на щиті» з тілом воїна-захисника на рідному подвір’ї зустріли його дружина та мати. А наступного дня вони востаннє провели Героя за поріг рідної хати. 

Траурна процесія прослідувала від рідного дому вулицями міста до храму Покрову Пресвятої Богородиці. Чин поховання здійснив протоієрей Іван Семенюк. Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника стала Алея Слави на міському кладовищі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Без батька залишилося двоє синочків, овдовіла молода дружина, почорнілою від горя зосталася мати, але пам’ять про воїна-захисника житиме вічно! – йдеться в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні може зʼявитися Єдиний держреєстр військовослужбовців
Наступна новина «Міномети – то мої ластівки», – прикордонник «Віні»