Безпечний відпочинок містами України

Бажаєте безпечно відпочити в Україні? Прекрасна ідея! Не дивлячись на ситуацію, що склалася в країні, туризм в Україні продовжує процвітати. Наша стаття розповість, де можна знайти цікаві місця, відпочити і тілом і душею, не перетинаючи кордони України

Відпочинок у Карпатах

Незважаючи на воєнний стан в Україні, Карпати залишаються найпривабливішим відпочинком для тих, хто хоче відпочити на повну. Саме в Карпатах можна насолодитися гірськими курортами, які оточені величними лісами, чудовими водоспадами та неперевершеними горами.

Найбільш популярними місцями для відпочинку є: Буковель, Драгобрат та Яремче. Якщо ж ви мрієте про водні процедури та засмагу, то варто вибирати готельні комплекси, на території яких побудовані зони відпочинку.

Вважаєте за краще відокремлений відпочинок? У Карпатах можна знайти це! Відвідайте чудові місця, такі як Татарів, Ворохта чи Кваси. Тут ви гарантовано отримаєте те, по що приїхали.

Відпочинок у Києві

Найпопулярніше дозвілля під час відпочинку - пляжі. На жаль, відпочинок на пляжах у столиці України на даний момент не рекомендований, але добре провести час можна не лише засмагаючи на піску. Знаменитими пам'ятками Києва вважають:

  • Софійський собор;
  • Андріївський Узвіз;
  • Ботанічний сад;
  • Зоопарк;
  • Dream Town.

Приїхавши до Києва, ви можете бути впевнені, що знайдете розвагу на будь-який смак. Столиця України має безліч цікавих місць як для дорослих, так і для дітей.

Відпочинок на Закарпатті

Всі регіони України можуть здивувати своїх гостей чудовими пам'ятками та неперевершеними краєвидами. Закарпаття не є винятком. Відпочити на Закарпатті чудово можна у будь-яку пору року. Бажаєте відвідати Закарпаття взимку? Прекрасно! Тут вас з радістю зустрінуть гірськолижні курорти, де можна чудово провести час на снігоходах, лижах, сноуборді або навіть покататись у собачих упряжках.

Чи є час приїхати до Закарпаття лише навесні? Чудово! Саме час насолодитися цвітінням сакури, ірисів і тирличу. Рекомендуємо до відвідування Долину нарцисів у Кіреші та Лавандову гору неподалік Перечина.

Знайшли час для поїздки на Закарпаття влітку? Чудово! У цей час року ви зможете насолодитися горами, долинами та річками Закарпаття.

Осінь також є не менш прекрасною порою року, коли варто відвідати Закарпаття. Саме восени ви зможете максимально дізнатися всі найпотаємніші секрети міст і сіл, в які вирішите заглянути.

На правах реклами*


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають безвісти зниклого з психоневрологічного інтернату чоловіка
Схожі новини