Білоруські війська можуть перетнути український кордон, - Генштаб

Білоруські військові. Фото ілюстративне з відкритих джерел

Білоруські війська, які розмістились поруч з українським кордоном, за попередньою інформацією, отримали наказ перетнути його. На Волинському напрямку Збройні Сили України утримують визначені рубежі.

На території Республіки Білорусь, по той бік українсько-білоруського кордону, у лісистій місцевості розміщена 38 окрема десантно-штурмова бригада ЗС Республіки Білорусь, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Волинському напрямку ЗС України утримують визначені рубежі. За наявною інформацією, командування військової частини отримало наказ про перетин кордону з Україною. Доведення бойового наказу буде здійснено після перетину кордону.

«Морально-психологічний стан десантників вкрай низький. Офіцери та солдати не бажають виконувати роль російських найманців. Значна кількість висловилась за припинення контрактів, термін яких у більшості спливає в травні», - йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, раніше у Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що Росія готує свідому провокацію для виправдання введення білоруських військ на територію України. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Донеччину доводять до гуманітарної катастрофи. Є жертви та поранені
Наступна новина У Луцьку навчатимуть самооборони та як діяти під час війни
Схожі новини