Більше половини населення Луцька вже обрали свого сімейного лікаря

фото ілюстративне, джерело: zt.20minut.ua

Станом на 25 жовтня 2018 року у Луцьку укладено більше 126 тисяч декларацій, тобто понад 58 відсотків населення міста уже обрали сімейного лікаря.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради. 

Як повідомив начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук, у цьому році в Луцьку проведено чимало організаційних заходів. Комунальні медичні заклади реорганізовані у неприбуткові комунальні підприємства. Зараз триває другий етап цієї реорганізації, найближчим часом комунальні медичні установи отримають усі необхідні ліцензії.

Днями відбувся ознайомчий візит делегації із Луцька до міста Тернопіль, у якому також понад половина населення міста підписали декларації із сімейними лікарями.

Микола Якимчук зазначив, що обласний центр Волині займає провідні позиції, демонструючи хороші результати за кількістю підписаних декларацій. При цьому він наголосив, що була проведена масштабна інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення, яка продовжуватиметься і надалі, аби містяни не зволікали і продовжували підписувати декларації із сімейними лікарями.

Нагадаємо, цьогоріч у Луцьку розпочали роботу дві амбулаторії – у мікрорайоні Вересневе та на вулиці Гордіюк, 39.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через недоремонтований дах у Маневичах дощ заливає школу. ФОТО
Наступна новина Лучан попереджають про низький тиск води
Схожі новини