Бюджет участі 4.5.0: 2 нічних та 9 звичайних «Мавіків» отримають воїни волинської «сотки»

Сьогодні, 8 серпня, Луцька міська рада реалізувала одночасно цілих 5 проєктів першого у 2024 році конкурсу Бюджету участі 4.5.0.

Про це повідомили у мерії,

Усі проєкти передбачають придбання денних та нічних дронів для потреб нашої «Залізної сотки» – військової частини А7028. Всього нашим військовим передано 9 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro RC та 2 нічних безпілотника DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal).

Отож, було реалізовано наступні проєкти:

  •  «Очі для 100 ОМБр», автор: Гладун Ірина Миколаївна – купівля БПЛА DJI Mavic 3 Pro RC – 3 шт.;
  •  «Тиловик 100 бригади: моя ціль – дрони», автор: Грищук Юлія Богданівна – купівля БПЛА DJI Mavic 3 Pro RC – 3 шт.;
  •  «Дрони для СОТКИ», автор: Білан Ольга Леонідівна – купівля БПЛА DJI Mavic 3 Pro RC – 3 шт.;
  •  «Нічні дрони – запорука успішної розвідки», автор: Шанковська Аліна Володимирівна – купівля DJI Mavic 3T Enterprise – 1 шт.;
  •  «Дрони для нічної аеророзвідки 100 ОМБр», автор: Грибок Світлана Вікторівна – купівля DJI Mavic 3T Enterprise – 1 шт.

Дрони допомагатимуть проводити аеророзвідку, знищувати ворожу техніку й особовий склад на лінії бойового зіткнення, а також забезпечать безперервний контроль ситуації на тактичному рівні.

«Щиро дякуємо авторам проєктів за ініціативність, а також лучанам, котрі своїми голосами роблять великий внесок у перемогу України!

Також нагадуємо, що вже з 1 вересня розпочинається нова фаза конкурсу Бюджету участі 4.5.0. (за ІІ півріччя 2024). Закликаємо брати активну участь!» – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Особливості Samsung Galaxy S24 Ultra
Наступна новина Луцьк передав військовим квадрокоптери, РЕБи та необхідну електроніку