Через новий штам коронавірусу Польща призупиняє авіасполучення із Британією

Представник польського уряду Петро Мюллер повідомив, що Польща починаючи з опівночі 22 грудня призупиняє авіасполучення з Великою Британією через виявлення нового штаму коронавірусу

Про це він написав у Twitter, інформує Еспресо.

«З міркувань безпеки авіарейси з Великої Британії в Польщі будуть припинені опівночі з понеділка на вівторок», – повідомив Мюллер.

Крім того, глава МОЗ Польщі Адам Недзельський повідомив у Twitter про своє розпорядження головному санітарному інспектору Польщі робити тести на коронавірус всім бажаючим, хто нещодавно повернувся з Британії.

Зазначимо, серед іноземців у Британії проживає найбільша польська діаспора – близько мільйона чоловік.

14 грудня глава МОЗ Великобританії Метт Хенкок повідомив, що британські вчені виявили новий, мутований, тип коронавірусу, який поширюється швидше відомих штамів. Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що нова мутація коронавірусу на 70% заразніша, ніж інші види вірусу.

Нагадаємо, 20 грудня Нідерланди та Бельгія закрили авіаційне та залізничне сполучення з Великою Британією, де було виявлено новий агресивний штам коронавірусу.

Німеччина також вирішила до кінця 2020 року призупинити авіасполучення із Великою Британією, де розповсюджується новий штам коронавірусу.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу виявили 316 волинян із коронавірусом. Одужало – 331
Наступна новина Була в гостях і додому не повернулася. Розшукують 22-річну лучанку
Схожі новини